Jump to content
Annons

collection

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av collection

  1. collection

    laga isolering?

    Mina isolerings plattor i båset har gått sönder då vissa tryckt in pennor i väggen för att sätta fast sin text. Kan jag laga detta? Eller måste jag köpa helt ny isolering?
  2. Det finns inget "eftersom", man får inte kopiera alls oavsett vem som tjänar pengar på vad. Är detta en rättelse av svenska eller ett forum där man svarar på frågor`? Jag tror att du mycket väl förstår att jag menade detsamma, så snälla gör inte en sådan onödig sak som att rätta min svenska.
  3. Man får inte kopiera någon musik utan tillstånd, eftersom denna artisten tjänar pengar på låten och du tar deras verk. Sorry, ändra 🤪
  4. Tack så mycket, yes 90a här! Själv då?
  5. collection

    Presentation

    Hej Cissi heter jag, ny på sidan men har märkt att den är väldigt behändig! Jag är 17 år och börjar andra året på Kulturamas fria gymnasium på artist/musiker linjen, där jag sjunger. Gick innan i Brandbergens musikklasser. Sjunger i ensemble i skolan med instrumentalare och har ett liten kort historia i ett band som tyvärr misslyckades. Mina framtidsplaner är att åka till USA och gå Los Angeles music academy för att utvecklas så mycket som möjligt med min sång. Vill väldigt gärna bli sångpedagog, men att stå på scen och sjunga mina egna låtar kommer alltid finnas i mina tankar planer. Musiken är livet! /Cissi
  6. Hej! Jag har själv detta problemet! Jag hittade en Fender som heter sun bust eller sun dust, minns inte riktigt ;D Men den har en smal hals och sitter perfekt i små händer.
×
×
  • Skapa ny...