Jump to content

Cobber

Medlem
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About Cobber

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 01/12/1978

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Malmö

Personlig information

 • Hemsida
  http://www.studioskeppsbron.se
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

4,186 profile views
 1. Hej, Jag vill för min egen utvecklings skull (och kanske även till er hjälp) komma i kontakt med låtar att mixa. Jag gör en låt gratis! Vill ni ha prover på låtar jag mixat tidigare så kan jag skicka lite på mail om ni är intresserade. Ha det gott så hörs vi! /Henrik
 2. Hade varit kul att kolla lite på det projektet, även om jag helst mixar nåt som inte är mixat tidigare. Blir lätt att man bara jämför med den tidigare mixen. Tyvärr vet jag inget bra ställe att lägga upp stora projekt på, men jag tar inte illa upp för din hijacking! ;-)
 3. Tackar för kommentarerna! Lyssnar på era låtar nu. Gillar det! Hade varit kul att få mixa en av era låtar framöver. Så hojta gärna när ni har nåt nytt på gång! (Misstänker att du slängt runt två bokstäver i länken. Jag lyssnar på låtar på http://www.myspace.com/philandhiscliches)
 4. Tack igen, Crillemannen. Ska kolla runt lite där och se om jag hittar nåt band som faller mig i smaken, så kan man ju som du säger kontakta dem och fråga om de vill ha nån låt mixad. Mycket bra! :-)
 5. Hej allihop! Jag letar efter ett band som har gjort en inspelning och behöver hjälp med mix av materialet! Hör gärna av er till mig så diskuterar vi vidare för ett eventuellt samarbete! Självklart gör jag detta gratis för att utvecklas som mixare, och ni behöver inte på något sätt använda mixen om ni inte gillar slutresultatet. Här finns lite låtar med mitt eget band som jag mixat. Detta är replokalsinspelningar, så ni behöver inte ha spelat in i någon dyr, fancy studio, då misstänker jag att ni även hade använt er av en dyr, fancy mixtekniker! :-) http://www.facebook.com/pages/Bella-deBosc...41411226?ref=ts Vi hörs!
 6. Moderator: Ta bort den här tråden, tack. Jag börjar om och hoppas bli lämnad ifred...
 7. Har jag sökt fullblodsproffs? Jag frågar efter välinspelat material, av ett (bra) band. Sen satte DU standarden till fullblodsproffs. Jag gillar replokalsinspelningar, men det ska va tajt, separerat osv. Enough said. Nu kommenterar jag inte ett enda inlägg till signerat dig, man blir ganska fort mätt på dig och dina åsikter. Tack o hej!
 8. Aaaah, ok, tack för dina ord! Det känner man ju efter 2 sekunder här. Hoppas på lite trevligare folk då och ignorerar resten.
 9. Och när du nu redigerat ditt inlägg måste jag kommentera igen. Du jämför alltså mina gratistjänster med en kommersiell, svindyr mix, mixad av en ljudtekniker med den erfarenhet och kunskap han tar betalt för? I så fall säger det mer om dig än mig...
 10. Tack, en vettig människa! Välkommen! ;-)
 11. Jisses. Du förstår verkligen inte syftet? Kalle Anka-mix o Kalle Anka-mix. Gratis är gott. Kraven jag ställde var inte orimliga. Och för att du ska va nöjd, så är mina krav så stora på musiker som du tycker att mina mixar låter. Så, för att du ska lämna den här tråden till ett bättre öde ändrar jag mina villkor: Jag söker nu ett band som låter Kalle Anka för att göra ytterligare en av mina Kalle Anka-mixar. Men, denna gång ska jag försöka göra den lite bättre och få den att låta Mimmi Anka.
 12. Här kan du lyssna på lite bättre kvalitet. Och, jag har ju inte tvingat dig att skicka material till mig för mix. Jag gör mitt bästa, jag gör det gratis, jag gör det för att utvecklas. Du var dock inte till mycket hjälp eller ens särskilt trevlig att diskutera med. Nu tror jag jag vet varför jag inte brukar hänga på det här forumet... http://www.facebook.com/pages/Bella-deBosc...41411226?ref=ts
 13. Myspace är ju alltid Myspace... Kvaliteten är ju alltid ett problem där. Och självklart ska bandet komma med synpunkter. Anledningen till att jag vill mixa är för att utvecklas. Och då vill jag ha all feedback jag kan få!
 14. Hej allihop! Jag skulle vilja komma i kontakt med ett (bra) band som behöver hjälp med mix av en eller ett par låtar. Kraven jag ställer för att göra denna gratis mix är att det är välinspelat material, bra framfört, och så vidare. Materialet ska helst vara "riktiga" instrument, dvs multikanals truminspelning, riktiga gitarrförstärkare och allt det där. Musiken förslagsvis från pop till hårdare rock. På nedan adresser finns låtar som jag mixat tidigare, ett eller två år tillbaka i tiden. www.myspace.com/belladebosco www.myspace.com/thelovesweden Så, hör av er så ser vi om vi kan få till ett samarbete!
 15. Cobber

  Logic 9.0.2

  Felaktig info... Borttaget! /Henrik
×
×
 • Create New...