Jump to content
Annons

8DEAMON8

Medlem
  • Antal inlägg

    59
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag har provat massor utav program, men alla är så tidskrävande och avancerade om man inte kan dem. Någon som då har några tips på program som är relativt enkla att sätta igång med? Det jag tänkte göra är lite TranceDance-betonat. Sony Acid pro prövade jag en gång, det var rätt så enkelt ändå. Men man kunde mest bara remixa ihop låtar och sådant. Någon som har några tips? Jag kolade lite här också: https://www.studio.se/index.php?showtopic=486&st=240 Men vilka som var lättanvända kan ju också vara intressant. tacktack!
  2. Vad är pitch? Är det tonläge? exempel 440 Khz? Om det skulle finnas ett promgram som samtidigt kunde behålla tonläget och bara sänka tempot så skulle det ju var ännu bättre. Kassettbanspelare kan ju sänka hastigheten väldigt skikligt bra utan något som hälst hack. Men det blir ju lite knöligare också. Ska ta en titt på amazing slowdown åxå...
  3. Någon som vet något litet program som kan sänka hastigheten på en ljudfil (eller en låt lixom). ? Audacity kan det men om man sänker för mycket blir det för hackigt. Min MP3spelare kan sänka ljudet utan att det blir hackigt. Men inte så mycket som man önskat den kunde sänka hastigheten. Men då borde det finnas ett program som kan lyckas sänka hastigheten utan att skapa hack i låten. Nånn som vet något sådant program?
  4. Vi håller på med "Argumentera" i skolan. Vi fick ämnet (olaglig) fildelning. Och jag ska komma på olika argument För fildelning. Jag ska då tycka att fildelning av media är det bästa som finns. Texempel: att man kan förse sig med musiken hemma vid datorn och att det är gratis... varför ska artiser tjäna så mycket pengar utan utbildning?... Någon som kommer på mera argument? Nånn som kanske är riktigt "pirat" och har några riktigt fina argument? tack för hjälp på förhand...!
  5. 8DEAMON8

    Sibelius 5

    ojj, gjorde du nytt spår sa du? Hur gjorde du steg för steg för att då få det att fungera?
  6. 8DEAMON8

    Sibelius 5

    Jaha, tacktack för svar! Men när jag gör såhär: Jag markerar allt Ctrl+A( för det är ju allt som jag vill ha till en). Sen tar jag då Ctrl+Shift+V och så kommer en "Arrange Style"-fönster upp och så väljer jag Reduction. Jag trycker på OK och detta kommer upp: --------------------------- Sibelius 5 --------------------------- The current arrange style could not arrange this music into these staves --------------------------- OK --------------------------- Vad är fel? tack för all hjälp man kan få.. Ps. kan det finnas någon video på hur man gör detta kanske också?
  7. 8DEAMON8

    Sibelius 5

    När jag laddar in en MIDIfil så blir det massa noter på flera rader lixom uppdelat. Hur gör man så att alla noter kommer i samma rad? På samma rad lixom där domdära fem sträcken är. Kan man på något sätt "Merge" ihop alla noter på samma rad så man slipper ha dom så utspritt?
  8. Jag har en syster som har en gitarr, och så tycker jag det låter förskräckligt när den inte är stäm, men hon fortsätter. Jag som inte kan så jättemycket om gutaj. Finns det kanske något program iallafall som man kan ha som hjälp vid av att stämma en gitarr? Elelr finns det andra sätt?
  9. 8DEAMON8

    TGA-program.

    Någon som vet något program som man kan skapa TGA filer med? Som kanske kan konvertera från JPG till TGA elelr liknande. skulle sitta fint!
  10. jaha ok. Men såhära vem sa något om cubase? Där uppe sa nånn nått sånt. Men jag har ju inte Cubase. JAg har ju FLstudio sörrö! Funkar kanske ALLAOISOSI där uti iaffal?
  11. ja väldit mycket fördröjning tycker man. på det sättet tröttnade man fort att göra musiken med sin synth ;( och så kan man ju köra med vanliga tangentbordet i FL. Men det går ju så långsamt så.
  12. Mitt RAM-minne var CL5 . Kan det vara en del bland domdär 7 ms orna? och 1 ms kanske är ljudkortet och den andra 1 ms är CPU? Hmm..
  13. jo eller man hör det iallafall. det kanske inte är 7 ms, det var det sisst iallafall, kanske 12? kan man få ner den med något program eller så?
  14. jo men jaå åhh lixom när man spelar på synthen blir det ju ungefär 7 ms från då man tryckt på en knapp på synthen tills det kommer i datorns högtalare! jag har då provat att koppla synthen till FL sörrö. Men jag menar inte att pianorollern tar tid på sig nej kära nånn.
  15. jo hihi! a men hur spelar man in på den då? Från tangentbordet eller synthen sin? Eller öppnar man självaste pianoroller och klickar in allt dära i? Hmm, det är väl svårt att använda pianorollern med vanliga tangentbordet eller synth vällä när man har så lång svarstid? Hur får man kortare svarstid? finns det något program man kan installera så det kanske blir 2 ms?
×
×
  • Skapa ny...