Jump to content
Annons

Nima

Medlem
  • Antal inlägg

    51
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Nima

  • Födelsedag 1984-01-24

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Norrköping
  1. Nima

    FL Studio

    Har du kanske gått ner i version på FLP? står det bara "error?". Kan du mer utförligt säga vad det står för error?
  2. Nima

    Trance - Bassline

    Ska testa dessa och se vad jag kan göra. Det där med olika tonlägen har jag försökt. x c3 c4 c4 x c3 c4 c4 x c3 c4 c4 x c3 c4 c4 funkade bra.
  3. Nima

    Trance - Bassline

    Japp, jag testa och la på lite effekter så fick jag en härlig bass. Ska fortsätta och leka så får vi se. Tack Skogholm.
  4. Nima

    Trance - Bassline

    Har försökt och försökt. Jag vill lära mig hur man gör en schysst trance bassline som de flesta som gör Melodic trance använder. Jag antar att det ligger en hel del effekter till, men fortfarande. Vill inte använda den vanliga 4 beat basen som kommer mellan varje kick. Utan vill lära mig något mer fetare som låter härligt. Om du har tips eller en fruityloops fil (flp) där du gjort en sådan, skulle det vara uppskattande bara så jag får se ungefär hur man gör.
  5. När du tar öppna så laddar den ner filen och lägger i temp mappen och spelas upp när den laddats ner. Ungefär samma sak som spara, fast den tar bort filen när den slutar användas. Streama så spelar den upp direkt från källan. Filen delas upp i x antal delar, sen laddar den hem del x ( 1 ) och spelar upp den, sen går den vidare till del x ( 2 ) osv.
  6. Nima

    Söker sample

    Söker detta ljud som Il Caesar använder i sina låtar. Denna! Det är bowwow ljudet jag är ute efter. Finns den i en bra plugin i FLP? Typ 3xOsc eller V-Station? Annars duger wav bra 😕 Har försökt skapa denna själv men det är inte lätt.
  7. Nima

    Ta bort nedladdningar

    Jag tycker själv att nedladdning av låtar är fel eftersom man bara ska kritisera låtarna. Är det inte bättre att streama direkt via en mediaspelare i sidan? Släng in play och stop samt pause så har vi ett sätt att lyssna internt på Studio, istället för att externt lyssna. Ex: På myspace.com har man möjligheten att spela bakgrundsmusik på sidan, en sådan intern spelare är bättre än att man ska ladda ner en hel låt. Detta är bara min åsikt, och denna blir lite bekvämare för folk att lyssna på låten och avgöra om man ska fortsätta lyssna. har själv laddat ner ett par låtar som varit "skräp". Bättre att lyssna och avbryta direkt ifall man inte gillar den så slipper man slösa bandbredden och kanske gå vidare till nästa låt. Vad tycker ni? 😕
  8. 3x OSC följer väl med alla versioner? Jag gick från Trial XXL till köpt Studio Producer.
  9. Så här är de. Jag har gått från XXL versionen till en billigare version (fattig student). Men jag har problem att öppna mina låtar, det står : File corrupted or error opening plugins. Kan detta göra med att jag har en sämre version av FL? Hur kan det återgärdas? Filerna öppnas och jag kan se slingorna, men inte alla mina 3xOSC samt VSTi. Och det sprakar i lurarna. Dock kan jag öppna äldre gjorde FLP filer som låg på samma skiva.
  10. Nima

    MONITOR

    Är det inte de du menar som säger om volymen blir för hög? Efter att den blivit röd så klipps ljudet vid en viss volym, och ifall det är för högt så kommer de spraka och låta konstigt i låten. Men du behöver inte riktigt bry dig om dessa när du börja prodda, utan sen när du ska remastra låten och fixa till ljudet så kommer de ha betydelse.
  11. Nima

    Kick

    Jag har sökt , och jag har tagit dom från VIPzone. När man inte hittar en man vill ha så tänkte jag att man kan fråga här ifall man kan få en kick som någon annan använder...
  12. Nima

    Kick

    Söker efter en sample att använda i mina trancelåtar. Finns det någon som har en bra kick man kan få i wav eller liknande.
  13. Nima

    Bashunter lead!

    Hej! Ny här, kan du reposta leadfilen du skapad så jag kan fixa till den Skulle vara aschysst.
×
×
  • Skapa ny...