Jump to content
Annons

Irons

Medlem
  • Antal inlägg

    56
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Verkligen något att se fram emot! Jag är helt säker på att det kommer att vara en toppen platta. Lite tveksam till producenten dock...
  2. Jajamensan, det var just 100.000 years och Black diamond bland annat jag kom att tänka på! Gick och rotade lite bland mina gamla lp-skivor och såg att det faktiskt finns ganska många bra låtar ända fram till Creatures of the night. The Oath är en som verkligen har fastnat i sinnet, fick den skivan i julklapp -81 eller -82 kommer inte ihåg, det var deras senaste då i alla fall. Fan, jag får nog krypa till korset och äta upp mina ord och ta av mig hatten o buga!! Kiss Army.....
  3. 13 år!? Är det möjligt? Det var ju i 10-13 års åldern som man tyckte att bandet var som ballast.... Trodde inte att åldersgränser gällde för konserter. Speciellt inte i målsmans sällskap. Klart dom kommer 2018! Kanske med en annan konstellation, men ändå!! Ace kanske återuppstår! Har i vuxen ålder aldrig riktigt fattat bandets storhet. Visst finns det några gamla guldkorn att lyssna till, men överlag är det väl ganska slätstruket.
  4. Rolling Stones Har nog tyckt om dom hela mitt liv. Dom "äldre" låtarna är bäst.
  5. Nej det är inget måste men det blir avsevärt roligare och enklare att använda Reason ifall du har ett midi klaviatur. Det finns ganska billiga varianter att köpa som funkar ok! Det går bra att rita in toner i sequensern.
  6. Både Subtractor och Malström slinker med av gammal vana. Man vet var man har dom. Kanske är det bekvämlighet!? Jag tycker Malström är förbaskat rolig att "ratta"! Men hur är det med NN19 jämfört med NN-XT? Dom flesta verkar enbart köra NN-XT. När änvänder Ni NN19? Det finns ju uppenbara fördelar med NN-XT i jämförelse, men ändå kommer jag på mig själv med att använda NN19 oftast. Kanske det också av "gammal" vana!? Thor är ju "rolig" på sitt sätt, men jag upplever denna som en ganska tidskrävande pjäs och har således inte riktigt tålamod med att gå in på djupet med den.
  7. Irons

    666 ...

    Kunde inte sagt det bättre själv! Bra talat. Har nog själv aldrig reflekterat över texter. Finner det ganska ointressant. Röster är mer intressant. Men texters innerbörd "bryr" jag mig inte om.
  8. Mm, mycke märkligt. Får helt enkelt se till att man inte växlar mellan "on" och "off" så jäkla hysteriskt.
  9. För andra gången på ganska kort tid har jag råkat ut för att programmet har slocknat. Hade en delay effekt kopplat till Malström i ett projekt, och höll på att pilla med ljud samtidigt som sequensern spelade en lop. Jag bypassade och satte på delayen om vartannat och råkade slå ner till off och då "slocknade" allt och datorn startade om! Som sagt så är det andra gången detta hände på ganska kort tid och undrar om det är någon annan som har råkat ut för detta? Är det en bugg i Reason eller är det något fel på min dator?
  10. Eller varför inte svarta jeans, vit T-shirt, grova skor och svart "bombar-jacka" toppat med svets brillor!? 😠
  11. Beställde just en ny! Ericsson C902 Vet inte nåt om den, mer än att kameran på 5 pixlar lockade. Hoppas att det går att ringa med fanskapet bara....
  12. Nån äldre live version av Funkahdafi med Front242! Fantastisk låt!
  13. Irons

    MÅÅÅL!

    Javisst! Helt rätt! Vi kan börja med att kasta in Sebastian Larsson!
  14. Irons

    MÅÅÅL!

    AVGÅ LAGERBÄCK!! Nu måste vi vara internationella och ta in en tränare från.....Holland! Det måste vara bland det sämsta jag sett. Uselt spel mot em:s sämsta backlinje.
×
×
  • Skapa ny...