Jump to content
Annons

BimBim

Medlem
  • Antal inlägg

    52
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om BimBim

  • Födelsedag 1979-12-19

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Ljungskile

Socialt

  • Skype
    searewon@hotmail.com
  1. bidrag nr: 9. 10 p Grymt speciell låt, cool som faen!! nr: 2 8 p Så jefla skön vers. 80-tals solot va fett!! nr: 8 5p Asläckert beat! nr: 7 3p Skön melodi! snygga grejjer!! Förutom bidrag 5 som jag inte fattar alls. Fy på dig! 😛
  2. bra låtar!! tycker 2 av dom e av en vassare kaliber. =) här är mina röster: bidrag nr 3. un point (1 poäng) bidrag nr 2. deux points (2 poäng) å till sist. bidrag nr....1!! trois points (3 poäng) lycka till!!
  3. Gå in i preferences. Där kan du välja så att varje session startar me ett click-track.
  4. Jag förstår inte vad du menar? Det görs ju varje dag. Det finns massor av torrentsidor som kräver abonnemang och tar betalt för sina tjänster, och ännu fler som drar in stora inkomster av reklam och annan sponsring samt paypaltiggeri. Att Oink skulle vara en gratistjänst helt utan vinstsyfte tror jag inte på - självklart tjänar den gripne på det hela, på det ena eller andra sättet. Att polisen bjuder in media att filma tillslag är vanligt i Storbritannien, utmärkt underhållning, tack för länken! ???? Exakt vad surrar du om Demomannen?? Det va en sida där du kunde bli inbjuden. Och om du ville så kunde du donera pengar för "uppehälle" av hans/deras servrar å dylikt. Finns säkert massor av sidor som tar betalt för sina tjänster och många tjänar pengar på reklam. Vilket säkert den aktuelle sidan oxå gjorde. tbruce skrev inget om att Oink var en "gratistjänst helt utan vinstsyfte". Det tog du från luften. Försök läsa igenom saker å ting innan du vräker på. Ha en bra dag.
  5. Ok, tack! Då lägger jag DAW på systemdisken. Men program som Nexus, Atmosphere och Stylus som jag använder en hel del ska dom oxå ligga på systemdisken? Blir det inte mindre belastning om man har dom på en separat disk? Jag kör mycke samplingsbibliotek. REX2 till Stylus, WAV till Lingplug 4 å kontakt2 t.e.x. Hur lägger jag upp de bäst?
  6. Tjena!! Har letat på forumet utan att hitta de svaren jag sökte. Så vi provar så här. Skulle bli oerhört tacksam om det fanns nån av er som vet hur man gör en optimal installation. Förstår att det är oerhört viktigt att man använder sina diskar på rätt sätt. Jag har 2 stycken hårddiskar. En DIAMONDMAX10 250GB SATA2 8MB och en 320GB Seagate Barracuda 7200.10 SATA II 16MB. Just nu har jag XP Proffesional sp2 på DIMONDMAX. DAW, samplingarna och syntharna på Seagate. Ska DAW ligga på samma disk som XP? Ska jag göra partitioner i Seagate och dela upp samplingarna och syntharna? Hur arbetar diskarna effektivast? Är jättetacksam för svar då datorn gör obegripliga crasher imellanåt... Ha de gott!!
  7. Tjena!! Har letat på forumet utan att hitta de svaren jag sökte. Så vi provar så här. Skulle bli oerhört tacksam om det fanns nån av er som vet hur man gör en optimal installation. Förstår att det är oerhört viktigt att man använder sina diskar på rätt sätt. Jag har 2 stycken hårddiskar. En DIAMONDMAX10 250GB SATA2 8MB och en 320GB Seagate Barracuda 7200.10 SATA II 16MB. Just nu har jag XP Proffesional sp2 på DIMONDMAX. DAW, samplingarna och syntharna på Seagate. Ska DAW ligga på samma disk som XP? Ska jag göra partitioner i Seagate och dela upp samplingarna och syntharna? Hur arbetar diskarna effektivast? Är jättetacksam för svar då datorn gör obegripliga crasher imellanåt... Ha de gott!! Jag hitta var jag skulle lägga denna tråd. Ber hemskt mycke om ursäkt. Vet inte hur jag tar bort den.
  8. Internetdator och piano, det är ostämt än så länge och därför massa skräp på och runt om det. Korset på ena sidan är en uppskissning på framtida motiv som kommer pryda båda sidorna när jag har tid och ork att göra klart det. Du får måla pianot svart oxå!!!
  9. helvete va nice med både conor oberst och ben gibbard, skitsnyggt! hur har du gjort det? jag vill också ha! Jag har tagit bilder och gjort "svartvita" sen skrivit ut på OH-papper och lyst på dörrarna (med OH-projektor). Sen har jag ritat av konturerna med blyerts och till sist fyllt i med svart målarfärg.. ganska tidskrävande jobb, speciellt eftersom jag absolut inte kan måla egentligen. Jag tror det tog tre timmar att måla i det svarta på Ben Gibbard, det var den enda jag tog tiden på. Trots tiden det tog så ångrar jag det absolut inte, jag blev mycket nöjd! Det ska du va!! Det va riktigt bra gjort å läckert som fasen!!
  10. Trist bara att studiohörnan vaktas av ett monster. Ha! Trist? Tvärtom! Det är inget monster, det är ett ex av världens härligaste hundras! Grattis till den myskompisen! Ja han en superhärlig. Han e alltid me mig när jag grejar musik. Faktiskt gött me sällskap. När jag frågar om jag ska ha det si lr så kommer han alltid me ett bra förslag... 😆
  11. Ja...så här blev de. Max ville va me på ett hörn 😛
  12. Haha. Det är ganska kul att höra hur pass väl studionördar anpassar sig till sina sambos önskemål, allt för att få ha kvar studion. 🙂 .Viktor Hemma har jag bara min iMac, lurar och ett par sketna logitech-högtalare, så det är inte så mycket som kan vara ivägen på det sättet för henne. Däremot så tröttnar hon ganska fort när samma loop går i timmar medan man pillar för att få just det där perfekta ljudet på instrument x. Skönt att ha en studio annorstädes att gå till där jag inte behöver anpassa mig på det sättet. Hehe! Det där känner man igen...Man har donat me en beat ett bra tag och sen börjar bli hyffsat nöjd. Ropar på henne att komma för att få en åsikt..då får man den "jodu jag har allt hört den...HALVA DAN"! Men den e väl bra..Livet e en strid... 🙂 Måste va skönt å ha det alternativet som du har. Nu har jag i.a.f en ensam semestervecka 🙂
×
×
  • Skapa ny...