Jump to content
Annons

best

Medlem
  • Antal inlägg

    94
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Sweden
  1. Såhär är det: F11 > General > Circular Panning Law.
  2. Haha yes, det kommer ju fan massor folk till FL forumet för att klanka ner på FL och promota Pro Tools! 😉 wtf lol.
  3. Oj, oj, oj. Det där var det barnsligaste och konstigaste jag hört på länge. Jag tycker att det låter som om du borde lära dig använda FL:s pluggar och synthar innan du påstår att det är "rena rama skiten" eller "låter skit". Det senaste halvåret har jag bara använt 3xOsc och ibland Wasp och det har låtit väldigt bra, både i mina och andras öron. Många av de ljuden som man kan få fram i t ex. z3ta och Vanguard m.fl. går att få fram i de syntharna jag tidigare nämnde med rätt rattande och effektpluggar i mixern. Pröva så förstår du.
  4. Man kan göra kalle anka musik också 🙂 Ja, låt oss alla göra Kalle Anka-musik tillsammans i vårat Kalle Anka-program!
  5. Jag hörde faktiskt ingenting, men sånt kan ju avhjälpas med lite EQ.
  6. Alltså, jag kan inte förstå att alla skins till FL ska baseras på grå, mörkgrå och svart. Finns det inga mer färgglada skins som ser lite häftiga ut? Jag skulle gärna se något med ett slags tema, som t ex. steampunk eller cyberpunk. Google ger inte ett skit i det här fallet tyvärr, finns ungefär det som ni länkade till.
  7. Om du vill automatisera externa vst's så ska du röra den ratt som du vill ska vara automatiserad, sen ska du trycka på knappen plugin options högst upp till vänster på pluginen och sen på last tweaked parameter väljer du create automation clip.
  8. Starkmjölk...? Hahaha! 😏 Sånt får man bara tag på på Systemet va? 😆
  9. Synd att de flesta skinsen där oxå var gråa och tråkiga... 🙂 Men tack för tipset!
  10. Ja, FL Keys som följer med FL är ju ganska bra... 🙂
  11. JA! Min AMD stänger också av sig! Ibland går det inte ens att starta upp den på ett tag. Då hjälper det för det mesta att dra ur strömsladden medans den är på och starta den igen.
  12. Sitter du på FL 6 så kan du ju lika gärna uppgradera dig till FL 8. Om du nu inte valde att köpa skiva när du köpte FL Studio så att du inte får gratis uppdateringar som man får när man valde att köpa elektroniskt.
  13. Även om youtube har dålig ljudkvalitét så märks det inte slutändan, så kolla där också!
×
×
  • Skapa ny...