Jump to content
Annons

mhovmark

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om mhovmark

  • Födelsedag 1980-09-11

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm

Socialt

  • Skype
    magnus_hovmark@hotmail.com
  1. inventerar man en låt så räknar man antal nedladdningar på Pirate Bay. Inverterar man en låt så blir en dålig låt bra och en bra dålig.
  2. Hejsan! Har ni hittat producent? Jag sitter i Pro Tools och studio. Jag spelar just nu in idol-Robin Bengtssons Album som ska va klart den första november. Efter det vet jag inte riktigt vad jag gör. Hör av er! www.mihproduction.com -magnus
  3. Den dynamiska tar ingen skada av att få lite ström på sig.
  4. Jag får samma problem när jag använder Hybrid!!! Stäng av kanal för kanal så ser du vilken det e som brusar.
  5. Varför envisas folk med den där runda plastbiten när man går på mindre konserter. Jag tog saken i egna händer och programmerade ett nedladdningssystem avsett för musik och satte ihop det med ett snyggt kort. Så här har jag skrivit på min hemsida: Kortets framsida designas av kunden i formatet 84x54. Därefter laddas låten eller låtarna som ska motsvara koden på baksidan upp till www.mihstore.com. Vidare skapas antalet kort efter kundens önskemål. Unika koder klistras på baksidan av kortet. Faktablad,musikvideos och bilder på bandet/artisten kan även adderas till nedladdningsfilen. Korten säljes för 10,00 kr/styck ex.moms från www.mihstore.com. Korten har en leveranstid på 3 veckor vid order om 500 kort och överstigande. Kortet består av samma material som ett VISA-kort. Kolla gärna in www.mihstore.com/kort för mer information. Tror ni detta kan funka?
  6. 🙂 Tack så mycket. Skicklig vet jag inte men ja har vart med ett tag edit: Nu har jag varit på möte. Det var ingen större fara. Jag ska ljudisolera och sen ska det testas.
  7. Om man säger så här: Jag ska ha möte imorgon med styrelesen och han ovanför mig. :S
  8. man ser faktiskt sängen på ett av korten; den sticker fram i mitten av undre kanten, ett blått överkast som går ihop med den svarta mattan. 😲 Sänger är för övrigt 2x2m. Studion är inredd för att jobba med band och 7-9 personer kan vara i studion utan problem. Hallen fungerar som sångbås och garderoben ReAmprum.
  9. Jag har satsat allt jag äger och har. 🙂 Och ja, jag bor här. En etta på 30 kvm 🙂
  10. de kör 320 kbs mp3or är jag ganska säker på. I vilket fall är nästintill all musik på tvprogrammen 320 kbps mp3or på 4an,3an och femman.
  11. tack, så scrollen ska inte fungera på längre filer? stabilt.
  12. Tittade på ett UAD 2 kort och blev riktigt sugen. Trodde dock att hela poängen med kortet var att man slapp latencyn. Blev riktigt avskräckt av det hela då jag såg hur många klick det var i mellowmuse efter att ha laddat upp en plugg. Synd. 😄 Dessutom har jag hört att den inte räknar rätt nuförtiden. (den senaste versionen)
  13. Tjena, När jag har markerat en lång fil kan man bara se början på den i soundreplacer. Tar man tag i skrollen och drar framåt så blinkar analysing till men likt förbannat så ser jag bara början när den blinkat klart. Nån som varit med om detta? Skit system. 😄
  14. nej, ni saknar ju en deleteknapp på tangebordet så det kan bli svårt. 🙂
×
×
  • Skapa ny...