Jump to content

Levander

Medlem
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Levander last won the day on February 13

Levander had the most liked content!

Community Reputation

19 Bra

About Levander

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

9,227 profile views
 1. Vilken otroligt tråkig kommentar. -------------------- @Manne Östling Riktigt bra låt. Fortsätt jobba på den. Bra feedback ovan från Antoonn.
 2. Fixat : ... finns det plats för en gubbe med en gitarr låt till ? (inte illa menad 😉 ------------------------ He he. Jag skojar bara. Jag är inte purung själv. Jag gör inte EDM men jag stör mig inte heller på att unga människor postar EDM-låtar. De tillhör ofta oavsett kvalitet det mer intressanta som postas i forumet. De som postar har ännu inte fastnat i sin musiksmak. Vilket är vanligt att folk gör. Och vilket ofta gör folks musikskapande rätt tråkigt. Kanske är det här forumet inte rätt för människor som gör musik inom EDM, då de ofta får en respons som startar med: det här är inte min stil, kan inget om genren men ... osv. Det finns ju andra forum som är mer elektroniskt inriktade och kanske skulle de passa många bättre. Men man är kanske också bara tacksam att någon svarar på ens inlägg. Jag själv tycker att det ökade EDM postandet har gjort forumet betydligt mer intressant än det varit det senaste åren. För mig spelar det ingen roll vad man postar. Och faktiskt inte vad man skriver. Men vi är olika och det är ok också. Ha en trevlig fredagskväll.
 3. Av ren nyfikenhet vilken/vilka genrer gör du musik i?
 4. Jag har hört sången förut. Du har väl postat musik med just den sången för ganska länge sedan eller minns jag fel? Det kan ha varit något eller kanske till och med några år sedan. Edit: eller om det då var en acapella.
 5. Om ni börjar samarbeta så posta något framtida låtprojekt på forumet. Det skulle vara kul att höra.
 6. Om du inte hittar sångare eller andra att samarbeta med här så kan det kanske vara en bra idé att anlita någon som kan det som du behöver hjälp med. Jag själv brukar anlita sångare via Soundbetter och liknande tjänster. En del är riktigt jäkla bra. Det kostar en del naturligvis och det kanske du inte är beredd att lägga ut på ditt material i det här skedet. Men om du går för Mello behöver du få ditt materialet att låta riktigt bra och du behöver använda en bra sångare. Kul att du har fått inspiration! Alltid inspirerande att läsa om personer som hittar den.
 7. Ha ha vad roligt. Missförstod helt och hållet.
 8. Va fick du ett meddelande från Soundcloud om det. Det är första gången jag hör om något liknande. Jag var en av dem som lyssnade på dina låtar och jag blev riktigt jäkla glad. Ingen bra kritik men i alla fall.
 9. Precis. Jag har testat det men jag har inte nått fram till ett bra resultat. Jag fortsätter. Skriver också om själva melodin på lead-ljudet. Det kan också uppdateras till något bättre. Ibland är det svårare än vanligt att få till det hela.
 10. He he, jag har inte hört den förut men det är som sagts bara en första sketch, ingenting är helt satt, kanske har den utvecklingspotential, kanske inte. Slutresultatet om den skulle slutföras skulle kunna bli både sämre eller bättre. Förhoppningsvis bättre. Tack för att du tog dig tid att lyssna. Jag tyckte att det var riktigt kul att dela en idé som befinner sig på det första idéstadiet.
 11. Tack. Det är bara en första sketch. Med bara en genomsjungning för att komma med en första idé. Osäker på om jag kommer att ta låten hela vägen. Jag gillar också versen bäst och refrängen kräver ännu mer arbete än versen. Jobbar med lead-ljudet så själva sångmelodin och texten får vänta ett tag.
 12. Jag har fortfarande inte hittat fram till rätt lead i refrängen varken i den första versionen eller i senare versioner. Det är bara att fortsätta.
 13. En sketch utan klar text men med sång. Jibberish text alltså än så länge. Jag är ingen sångare. Jag brukar anlita andra som kan ta den delen, som helt enkelt får ersätta min sångröst med deras. Jag brukar också anlita folk som kan mixa låtar, jag kan helt enkelt inte det. Så nedan en låt med en låtskrivare som inte kan sjunga och som inte kan mixa. Det skulle ändå vara kul med lite feedback. Känner inte att lead-delen i refrängen är riktigt bra än. Det saknas effekter, övergångar med mera. Ja den är ju inte klar. Lead Arbetar på lead-ljudet nu. Försöker få den delen att bli bra. Brygga Mellan 0.31 -0.36 i bryggan är det en instrumental del. Sedan är det sång i resten av bryggan mellan 0.37 - 0.40 ungefär. Min tanke var att ha en hook av något slag i den del av bryggan som nu är instrumental. Jag får se. Jag vet inte om det är en bra idé eller inte. Stick Kanske behövs det också ett stick innan sista refrängen. Om ni lyssnar på den så bry er inte om hur icke mixen låten, tack. Edit: Första versionen: https://soundcloud.com/och-och-och/tobealive/s-R0gxI
 14. Samma här. Aldrig haft några problem. Men vem vet loggar man ur kanske det blir problem att logga in igen.
×
×
 • Create New...