Jump to content
Annons

theoweithz

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej, Vi använder en äldre stationär dator med två stycken 8 kanalers presonusljudkort samt cubase 5 i vår studio/replokal.datorn orkar inte dra runt 4vst syntar samtidigt så nu tänkte jag använda min nyare laptop med usb 3.0 ingång som syntdator. Är det någon som kan förklara hur man kopplar laptopen till den stationära via externt ljudkort och vilket ljudkort jag måste köpa? Kör cubase 5 även på den bärbara. Tack!
  2. Hej! Jag är snart på väg till New York och tänkte kolla om jag kan hitta en Strata för bra peng, beg. eller ny. Någon som har tips på bra musikaffärer? Tackar på förhand!
  3. Tjena Är det någon som kan rekommendera ett bra externt ljudkort (firewire, PC) för en inte allt för dyr peng med 8 kanaler för liveinspelning i en replokal. Generella tips och trix för vad man bör tänka vid den här typen av inspelning uppskattas också. Tackar på förhand!!
  4. Tackar!! Men Qtec kortet funkade på förra burken.? Har du något kort du kan rekommendera? Tackar för hjälpen!
  5. Åh fy fan! QTec firewire kort. innebär tweakat att man ändrar prestanda inställningar (schemaläggning av processer - bakgrundtjänster) etc
  6. Intel G33/ICH9R chipset Säger det dig något? Var kan jag annars kolla upp chipset`?
  7. Jag köpte ny dator (se nedan) och nu knastrar och brusar ljudet när jag försöker spela gitarr genom GuitarRig 2. På min förra burk var det inga problem över huvud taget. Någon som kan hjälpa mig? Dator:Windows XP SP3 Intel Core 2 Quad-Core 2,4 ghz 4gig ram Intel chipset Ljudkort: FireWire Solo (SP3 drivrutinen installerad) Tackar på förand!!
  8. Hej Har precis införskaffat en Les Paul Studio och undrar om någon kunde tipsa om hur man justerar mickarna, spelar med nästan alltid med fuzzpedal och vill ha det där tunga ljudet. Finns det någon bra sida på nätet? MVH Theodor
  9. Jag e egentligen bara ute efter den fina sustainen som jag har fått med den gitarren när jag använder min fuzzpedal. Tror du att den är likvärdig på en hagström?
  10. Hej! Jag ska köpa ny gitarr och har valt en Les Paul studio. Jag har kollat beggade och det visar sig att priserna ligger mellan 6000 och 11000 kr. Varför är prisvariationerna så breda och vad bör jag tänka på när jag köper? Vart bör priset ligga ung. för en fullt fungerande Les Paul Studio? Tack för svar!! MVH Theodor
  11. Hur gör jag? På de vanliga spåren så har jag inte gjort det tidigare. Bara dragit en box med muspekaren.
  12. theoweithz

    Fade av midispår

    Hej, Jag har spelat in ett groove agent spår i midi och undrar nu hur man kan fadea ut det? MVH Theodor
×
×
  • Skapa ny...