Jump to content
Annons

fresh2death

Medlem
  • Antal inlägg

    75
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om fresh2death

  • Födelsedag 1988-07-01

Om mig

  • Kön
    Man

Socialt

  • Skype
    b_lund88@hotmail.com
  1. jag äger inte någon egen nanokontroller men har kollat runt på dom en del. Och om jag har förstått rätt så ska du få med något program som ska synka nano med ditt program (FL i det här fallet). Men inte säker på det. Annars plugga ur den och avinstallera och installera om den och hoppas det funkar!
  2. kan kanske bero på att jag bara har skrivit två inlägg i den här tråden 😛 ganska svårt att sitta och prata med sig själv bara för att... 🙂
  3. ibland glömmer jag bort att ironi inte funkar i text... För ärligt jag tycker det är tragiskt...
  4. kul att det snackas mer om kobojsaran än billboard top10 musik...
  5. dom är producerade i reason det har båda producenterna (Dj khali och Dj toomp) sagt i flera intervjuer. Du kan lägga till T.I.'s what u know about that på listan också... Är Dj toomp produktion http://www.youtube.com/watch?v=J4X1CyE43KQ Sen ska visst alla musik i The Sims 2 spelen va gjort med Reason. Finns videos på youtube med det...
  6. jag köpte en laptop (för cr 3000 kr) förr året när jag jobbade i norge. Och du behöver verkligen inte mer för att knåpa med lite FL projekt. Men självklart föredrar jag att göra färdigt projekt på min stationära dator. Men det beror inte på prestanda utan att jag har ett 4 oktavs keyboard istället för 2 och riktiga studio monitorer istället för inbyggda laptop högtalare...
  7. jag har troligen köpte mer skivor efter att jag har kunnat ladda ner musik först. Vem ska stå för det? Jag vill stämma någon och ha tillbaka mina pengar!
  8. jo nu funkar dom 😆 aa ja... är väl lite pro då 🙁 hehe
  9. lika barnprogram som du som orkar trycka dig in på FL studio delen av forument och leta upp tråden och orka skriva det du skrev... Förresten så funkar inte dina hemsidor. Men det kanske är så riktigt pro's arbetar?
  10. tankat den och provat. Men mest för att leka runt. Kommer köra på version 8 seriöst. ända fram till 9an kommer. Men det är väldigt mycket smarta små grejer dom har slängt in. Gillar det. Och det är grymt snyggt när man tar en plugin från browsern! gungar riktigt coolt 😛 föresten läste jag att version nio kommer 9/9/09 ain't that some shit?
  11. använt på röst samplingen... går det inte att lägga en youtube så man kan titta på den direkt från forumet?
  12. eller skriv en "this is why i'm hot" och lev så här bra på din enda hit låt: http://www.youtube.com/watch?v=RS7XiK3k7hw och Kate Perry och Rihanna är väl långt ifrån one hit wounder... Rihanna är väl inne på tredje eller fjärde albumet och haft stora singlar till varenda album. Kate perry har ju bara gjort ett album och har iaf 2-3 stora hit singlar. Det är inte one hit wounder! --edit-- eller jag fattade vad du menade! att det skulle villa sjunga din låt eller använda dit beat... Jo sant sant!
×
×
  • Skapa ny...