Jump to content
Annons

Dickson

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hallå på er! Jag undrar om någon har provat Cutting Rooms online-tjänst och om ni isåfall var nöjda med den? Att det inte blir riktigt samma sak som att ta en "fullservice" säger nog sig självt, men man vill ju gärna hålla nere kostnaderna så långt det är möjligt. Ska mastra en EP med fyra spår.
  2. Hej! Har ett lite märkligt problem i ett av mina projekt, nämligen att det blir en viss fördröjning vid inspelning. Det rör enbart det projektet, om jag startar ett helt nytt eller provar i vilket annat projekt som helst funkar det klockrent. Mycket irriterande! Kör Logic 9 på en iMac med ett M-Audio Firewire 410. Vet någon vad det kan vara? Kan jag ha fumlat till ett kortkommando med irriterade gitarrfingrar på tangentbordet som strulat till allt? En lösning är ju såklart att bara dra ut alltihop till ett nytt projekt och fortsätta där, men jag är lite lagt åt det hållet att jag vill ta reda på vad som är fel också 🙂 Ha det gött!
  3. Dickson

    Fender TC-90

    Blev i förra veckan av med min '72 Tele Deluxe vid ett inbrott i vår replokal och får inte ut något alls på hemförsäkringen. Shit happens. Detta har ju dock gett mig en anledning att leta efter en ny gitarr! Jag är sjukt sugen på en Fender TC-90 Thinline, men den verkar vara väldigt svår att få tag på! Någon som vet var man kan tänkas hitta en? Vet att Förstärkardoktorn i Stockholm haft en för några år sen, men den är nog inte kvar där nu... Vet också att JA-90 (Jim Adkins från Jimmy Eat Worlds signaturmodell) är baserad på en sån här, men det är ju TC-90:n jag vill ha =) Någon som vet varför Fender slutade tillverka den? Tips på var man kan finna ett (fint) exemplar mottages tacksamt!
  4. Tja! Mitt band har precis släppt en musikvideo, kolla gärna in den här om ni har lust: Och sen såklart sprid vidare till folk om ni gillar det 🥰
  5. Dickson

    Hej!

    Hallå! Jag har vart medlem här ett tag nu, men inte tagit mig för att presentera mig än! Emil heter jag, är 22 och kommer från Högdalen i Stockholm. Jobbar som IT-Support och spelar annars mycket musik, gitarr och sång huvudsakligen. Spelar i bandet Sound of Trains & Aeroplanes och har gjort så sen 2003, fast på den tiden hette vi Recap (eller Recap 13, ett tag). http://www.myspace.com/soundoftrainsandaeroplanes Hemma har jag lite prylar som jag fuskar med. Att kalla det hemstudio känns nästan lite som att ljuga, men jag antar att det är det det är. Den består helt enkelt av min trötta gamla dator, ett M-Audio Firewire 410-ljudkort, en Studio Projects B1-mick och lite diverse andra prylar som jag brukar ha att lattja med. Hänger här för att få tips och inspiration och förundras ständigt över hur mycket alla kan och hur villiga de är att hjälpa till 😱 Ha't sålänge! /Emil
  6. Funderar själv på att köpa ett MobilePre USB... Är det bra latency på det? /Emil
×
×
  • Skapa ny...