Jump to content
Annons

Hastalavista

Medlem
  • Antal inlägg

    431
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

3 Neutralt

1 följare

Om mig

  1. Läste om detta i Metro, låter......spännande 🙂
  2. Bra där Kalle, när man giggar skall det vara enkelt och funktionellt. 🙂
  3. Jag brukar räkna med att en tum = 2,545 cm, man kan säkert avrunda lite olika. Om halsens bredd vid sadeln är 1 5/8" så är det alltså: 2,545 / 8 x 5 = 1,59 cm (= fem åttondelar) + den första tummen 2,545 = 4,14 cm
  4. Ha ha, hur kul som helst när man tänker efter 🙂 Vet inte varför jag snöade in på tum. Sorry om jag skapat förvirring i tråden.
  5. Ett digitalt skjutmått... EDIT Resten av detta inlägg var felaktigt, därför delitade jag det.
  6. Du håller en skön stil på forumet Tiny, keep up the good work!

  7. ?? Trafon måste vara "stabiliserad" En ostabbad duger endast till att ladda batteri med.
  8. Svaren du fått är korrekta. Jag vill bara flika in att du måste även kolla var plus och minus ligger på dina olika pedaler och kabaget. Alltså pinnen och ringen.
  9. Vad sitter det på för skinn nu när kit:et låter så fantastiskt? Vad vill trummisen själv ha? Det är stor skillnad i spelkänsla på t ex. Pinstripe och vita Ambasador
  10. Stort grattis, aRocker & Giz!! Bra på alla sätt och häftig vox!
  11. Linus, tack för tipsen! Jag gör mina tubenfilmer i XP:s gamla Movie Maker. Jag sparar "i högsta kvalitet" och får en .wmv fil. Kvaliteten blir bra tills jag laddar upp på tuben, där suger den verkligen. 🙁 Är det alltså MPEG-4 som gäller när jag skall ladda upp på tuben? Jag tänkte konvertera wmv till MPEG-4 i programmet: "MPEG Streamclip" men jag kan inte se att den stödjer wmv som input format. "MPEG Streamclip" kräver dessutom att jag har Quick Time installerad, ett program jag med glädje avinstallerade för en tid sedan. Skall jag göra ett testräjs, kommer det att fungera?
  12. Jag har ingen koll på SD2, men kan du inte höja baskaggen i pluggen?
×
×
  • Skapa ny...