Jump to content
Annons

laslo

Medlem
  • Antal inlägg

    173
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Lite tips: http://www.ableton.com/index.php?main=tutorials&sub=tips1204
  2. laslo

    Ableton Live

    Håller med. Saknar också en Liveavdelning.
  3. Trevligt med så fina kommentarer! Tack! Nej, man behöver inte skriva om var och en om man inte vill. Man kan skriva om en eller ingen eller alla eller om helheten eller vad man vill. 🙂 Kanske förslag på låtordning? Eftersom det är en färdig demo så kommer vi nog inte gå in och ändra så mycket om inte något allvarligt uppdagas. Ville mest bara höra vad ni tycker.
  4. Stämmer bra, dede.. 😏 Kul att ni gillar! Jo, lite sömnigt och flummigt kanske det är, men det är lite meningen. Air och Khonnor är två favoriter så det var ju inte så dåligt betyg.
  5. laslo

    Synka två laptops

    Jag skulle behöva synka ihop två datorer för att kunna spela live (och repa) på ett smidigt sätt. Jag menar ungerfär som ReWire men mellan två burkar. Har bara ett ljudkort, M-Audio Firewire 410. Det jag kan tänka mig är att båda iallafall måste ha någon slags MIDI-interface, eller? Vad är minimikravet för att det ska funka? Eller finns det någon mjukvarulösning på detta? Mjukvara som kommer att köras: Ableton Live och Reason.
  6. * LÅTNAMN: Hey, Hey, Hey / In My Head, I Hear You Say / Under Ground / A Face * ARTIST/GRUPP: Fitzcarraldo * GENRE: Atmosfärisk pop/rock... * LÅTLÄNGD: 3:35 / 5:28 / 5:24 / 5:37 * FORMAT: mp3, 192 kbps * STORLEK: 5MB / 7.5MB / 7.4MB / 7.1MB * STATUS: Färdig demo. * LÅTLÄNKAR: Hey, Hey, Hey / In My Head, I Hear You Say / Under Ground / A Face Länge sen man var här. Men nu har vi gjort en demo som vi tycker är klar. Säg vad ni tycker om den.
  7. laslo

    1,5ghz VS 1,67ghz

    Jag tycker inte att det är värt att köpa en PowerBook alls. Alldeles för dyra. Däremot så är iBookarna prisvärda. Men inte lika fina.
  8. Den sista bilden var ju inte photoshoppad speciellt bra.
  9. För att återgå till ämnet: Jättebra förändringar! En till jättebra förändring vore att ha en personlig "View New Posts" där man kan kryssa för vilka kategorier man vill se. Då kan man ju inaktivera alla trådar från t.ex. Off-Topic eller från FL Studio (om man inte använder det)
  10. Titta Addic! Drygt två sidor love bombing! 🙂 Du kan ju inte dra nu, bara för att två surgubbar inte tycket att din artikel var tillräckligt professionell. Vi behöver ju dig här. Edit: Att vi tyckte att Crosslåten lät som Refused bidrog väl inte till detta hoppas jag? 🙂
  11. Twilight: Oj, det var fina kommentarer. Tackar! maxmaxmax: Angående texten: se mitt inlägg ovan. Smärre uppdatering Inte så mycket skillnad. Lade på lite precussiva element på slutet (bla. lite trummande på en gitarrkropp 🙂). Bytte lite ljud och fixade lite nivåer.
  12. Det förklarar varför man hittar Kent på amerikanska ITMS men inte på den svenska.
×
×
  • Skapa ny...