Jump to content
Annons

Fille_SWE

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Köpte iallafall Clayman, Reroute to remains ochcolony och jag måste säga att jag är väldig nöjd, väldigt bra skivor alla 3, och tack för tipset på de andra skivorna.
  2. haha ok, åka förbi skivaffären imorrn efter jobbet och se vad de har 🙂 Tack för tipset.
  3. Nån som kan rekomendera några in flames skivor att införskaffa. Köpte Come clarity (kommer inte ihåg exact vad skivan heter har den på jobbet) och tyckte den var riktigt bra så jag gick och köpte Whoracle som var ännu bättre 🙂 Om ni har tips på några andra in flames skivor att köpa så skulle jag uppskatta hjälpen. Några favorit låtar just nu måste vara Jotun Jester script transfigured worlds within the margin Episode 666 Come clarity Crawling throu knives Take this life och några till 😄 Annars lyssnar jag mest på Maiden, Priest, Dream evil, Wolf, Lost horizon... Och har ni några andra bra band ni kan rekomendera så kör på.
  4. Sant fel av mig ska vara Priest 😮
  5. ok tack for tipsen, då är det HSS som gäller.
  6. Ok, Tack för tipset 😄 är det 2 singelcoil, 1 humbucker på de flesta stratarna? Sitter mest och kollar på musikbörsens hemsida och det finns sällan information om gitarrerna.
  7. Fille_SWE

    Ny gitarr

    Tja, Har länge funderat på att skaffa en elgitarr och nu har jag börjat få svårt att motstå Är som sagt nybörjare på sånt här men skulle vilja ha en gitarr som funkar att spela Judas, Maiden... med Den jag funderade på är en FENDER Mexico Deluxe Series Deluxe Double Fat Strat-HH-RW-BLACK som jag såg på musik börsen. Vad säger ni är det nått att ha?
×
×
  • Skapa ny...