Jump to content
Annons

Kurt Cobain

Medlem
  • Antal inlägg

    105
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Kurt Cobain

  1. Ja, ge inte upp ! Har en kompis som va "springpojke" hos en kille som hadde ljud och ljus uthyrning och nu efter 10 år så driver han firman och har bra fart på den.
  2. Hadde säkert gått lika bra... Så många gånger min strata har fått vara med om temp-skilnader och aldrig märkt något så kan det inte vara någon fara på taket.
  3. Köp en pc 😆 ( springer som f*n nu, vill gömma mej men hittar inget att gömma mej bakom 😆 )
  4. Ja det är World series of poker... Men om du nu skulle skapa ett namn och bra sammarbeten på ett sånt här program så finns det väll pengar att hämta? Om nu inte tanken är att göra en singel och sen är det finito!
  5. Ok... visst får dom äganderätten av dej, och ja dom kanske tom skulle tjänar pengar... MEN oavsett vad man tycker om detta så använder artisten kanal5 för att kanske kunna förverkliga en dröm. Jag har spelat WSOP ett par gånger, och där får man skriva liknande avtal TROTS att man hostat upp 10k $ för att få va med. Visst känner man sej utnyttjad men man får ibland se bortom vissa grejjer för att ev. lyckas med något ! Men jag kanske är en lättfotad snubbe som säljer min själ billigt... men jag har ju fått lite för den iaf 🙂
  6. Kanske lite OT men har Olsberg kanske kan svara på denna fråga (...säkert många andra med), har beställt Studio Hemstudio Special och undrar vilket program man använder i detta magazin?
  7. Beställde denna idag: http://www.thomann.de/thoiw5_harley_benton...dinfo.html#fpix Du har lite recentioner här gällande Harley Benton: http://reviews.harmony-central.com/reviews...d/Harley+Benton
  8. Tack, tack och tack igen... Vågade inte skriva det bara 😳
  9. Du de va inte mycket man fick höra där. Ok, la i vart fall en röstning (4/5) på denna kortis. Finns mer på hemsidan, se länk nedan, men jag ska lägga upp mer på download.com så småningom. 😱 EDIT: det är en hel låt ska tilläggas, den är bara kort. Skön låt !
  10. Kurt Cobain

    Ofattbara hits

    Någon som sa gyllende tider, det skriver jag under på med. Men Trion Gson inkl. deras egna alster är spysjuka. Prince känner jag ondska till och Peter Le marc har torterat mej med ! ....man kommer nog på mer men dessa är iaf på min top 10 lista !
  11. Håppas att det inte var rödvin bara! jo 😄
  12. Kurt Cobain

    ujuj

    Ghaaa... vilken skapelse 🙁 E lite kär i Karla iofs med: 😎
  13. De flesta använder ju det gamla. Och ett gäng på ett nytt forum !
  14. Du behöver inte veta detta. jag har haft importfirma... du kan gå till din skattemyndighet och få gratis rådgivning, du behöver inte ens boka tid. Jag råder med bestämdhet att du absolut INTE skickar iväg dina papper utan du tar med dej dessa och får hjälp att fylla i dom. Du kan i efter hand få betala skatt utan att du varje månad få en förutbestämd skatt. Det enda du då får fylla i månadsvis är din momsdekleration ! EDIT: Vill åter igen ge dej råd att du går dit och fyller i papper, du får många super bra tipps att tänka på och hjälp med alla frågor. Dessutom har dom träffar för nystartade företag, där man får råd och info om allt som är nödvändigt för deklerationer och olika blanketter. Det kan bli jättfel om du inte kan läxan när man startar eget....
  15. Kännslan är ju att det är bestämt att det kommer bli förändring. Dom (som va vi) vill kanske hitta nya målgrupper !?!? ...tror i sanningens namn att majken och Olsberg med ångest accepterat IDG:s önskningar. Dom är nog mycket medvetna om vad som är på väg bort och alla timmar som dom spenderat på detta i slutändan var bortkastat. "Ett linux baserat forum va mycket enamnnajobb" ....jo, men PHPBBB finns lätt användligt till Windows med....
  16. Jag försöker att inte vara bakåtsträvande.... men lyckas nog inte ! Har två forum som jag kan sitta timme efter timme vid, det är detta och ett pokerforum, men nu när jag har ersatt pokern mot musik å då e detta mer givande. Voolife och allears är jag på men det är comunities som jag besöker och är inne på kanske 10-15 minuter på, mycke yngre människor och med hög "hipp-faktor" ! Här är det verkligen TONvis med med kundskap och så j-ävla roligt 3vliga människor. Den tyngden + faktorn av lätt information är a-o. Man kan lätt jämföra när någon skriver ett inlägg här och hur nsabbt och många svarar seriöst trots att det är nybörjare som ställer frågor... ingen som blir idiotförklarad eller ignonerad mot vad det är på andra communities. DETTA är väll skillnaden kanske mot ett enkelt FORUM mot ett flashit communetie (kan inte ens stava till namnet, kanske för nytt). Jag har från tanke verkligen fåt insperation till att starta upp en liten hemma studio. Hittat ljudkort som folk har rekomenderat, köpt 2 olika mickar, en gitarrförstäkare och ett par olika VST pluggar och allt detta hadde jag ALDRIG hittat utan Studio ! Resultatet har blivit att jag har fått riktigt OK grejjer utan att köpa något billigt eller dyrt i onödan. Detta forumet har både underhållit OCH gett mycke info..... gämför det med Jämtin i HV 71 ! Mycke komplett 😄 jag hoppas alla kan dra åt samma håll och att man i fortsättningen kan sitta i timmar och trycka F5 hemma i soffan ! Annars blir Kurt ledsen i ögat 🙂
  17. Kurt Cobain

    Vårat forum?

    Jag jobbar helger oftast och på söndagen sista tiden har ett par flaskor vin legat i kylen, lagat lite mat sen gått in å glott i forumet.... Kul att gamla forumet är uppe men är ju inget drag i det 🙂 Jag har inte tillfört så mycket här då jag precis dragit igång med musik men man blev snabbt beroende av forumet på grund av alla sköna gubbar å gummor här. Är medlemm i andra "communities" men är inget jag stannar kvar i timme efter timme. Här har man kunnat gå in i flera trådar och tryckt F5 i 20-30 minuter. Hur nytt och frächt forum det nu kommer bli så har detta en själ som är svår/omöjligt att ersätta. Puss !
  18. Använd detta program. Finns Auto inställningar för att få bästa kvalle / minsta utrymme ! Ägt programmet i 3 år nu.... dom kan sin sak! Värt sina få dollars ! Edit: .....har för mej att gratis ver. hadde lite begränsningar ?
  19. Allvarligt... ju mer jag tänker på det så... Vilken jävla idé att dra på fukt? ...blir förbannad att ngn gett ett sådant förslag 😄 Olja in den !
  20. Jag förstår inte hur man kan få vatten ånga till att gittaren inte ska torka ur mer? Jag påstår motsatsen ! Kortsiktigt torkar du upp trä med vatten genom att fukta det, men ju mer du blöter upp så torkar det desto mer och trä rör trä på sej från blött - torrt.... titta på panel ute och gämför panel inne ! du behöver alldrig byta ut trä inne men ute så kanske med massa behandlingar MOT fukt så håller det 30 år ! jag skulle rekomenderar att du sprejjar på olja, låt stå i en vecka sen torka med en inoljad trasa och ytterligare stå i några dagar sen torka den ren med vaxpapper utan något annat ! Är jag puckad? ...hmmm jag är packad just nu iofs 🙂 EDIT: Aldrig stavas ALDRIG med 2 L ! /Adden
  21. Måste man acceptera reklam????? WHY! Jag gör det inte och jag tror inte att jag är ensam. Och det där med att betala, det var nog mest att bekosta en plats att husera forumet på? Inte någon "fee-for-surf" Så tiden som någon/några lägger på att jobba med forumet ska inte ge några pengar till företaget dom är anställda på? Eller är IDG en förening med frivilligarbetare, gratis utrustning och bandbredd? ok, reklam är dåligt ! 😎 Reklam är SKITKASST så länge som man inte kan avstå den om man inte vill ha reklam! Lite förtydligande. Det är skillnad på självkostnad och att tjäna pengar. IDG vill tjäna pengar på att vi surfar på "deras" Studio forum! Eftersom vi är många besökare så är reklamplatserna eftertraktade, vilket innebär att ju mer vi surfar "gratis" ju mer reklamintäkter får IDG. ...och är det så hemskt om en arbetsgivare/bolag som genererar jobb, betalar ut löner till folk, skatt till staten och ge oss ett gratis forum skulle tjäna pengar? GL !
×
×
  • Skapa ny...