Jump to content

Kurt Cobain

Medlem
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Kurt Cobain

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 09/21/1976

About me

 1. Ja, ge inte upp ! Har en kompis som va "springpojke" hos en kille som hadde ljud och ljus uthyrning och nu efter 10 år så driver han firman och har bra fart på den.
 2. Hadde säkert gått lika bra... Så många gånger min strata har fått vara med om temp-skilnader och aldrig märkt något så kan det inte vara någon fara på taket.
 3. Köp en pc ( springer som f*n nu, vill gömma mej men hittar inget att gömma mej bakom )
 4. Ja det är World series of poker... Men om du nu skulle skapa ett namn och bra sammarbeten på ett sånt här program så finns det väll pengar att hämta? Om nu inte tanken är att göra en singel och sen är det finito!
 5. Ok... visst får dom äganderätten av dej, och ja dom kanske tom skulle tjänar pengar... MEN oavsett vad man tycker om detta så använder artisten kanal5 för att kanske kunna förverkliga en dröm. Jag har spelat WSOP ett par gånger, och där får man skriva liknande avtal TROTS att man hostat upp 10k $ för att få va med. Visst känner man sej utnyttjad men man får ibland se bortom vissa grejjer för att ev. lyckas med något ! Men jag kanske är en lättfotad snubbe som säljer min själ billigt... men jag har ju fått lite för den iaf
 6. Beställde denna idag: http://www.thomann.de/thoiw5_harley_benton...dinfo.html#fpix Du har lite recentioner här gällande Harley Benton: http://reviews.harmony-central.com/reviews...d/Harley+Benton
 7. Tack, tack och tack igen... Vågade inte skriva det bara
 8. Du de va inte mycket man fick höra där. Ok, la i vart fall en röstning (4/5) på denna kortis. Finns mer på hemsidan, se länk nedan, men jag ska lägga upp mer på download.com så småningom. EDIT: det är en hel låt ska tilläggas, den är bara kort. Skön låt !
 9. Nu tryckerjag tumme ner
 10. Kurt Cobain

  Ofattbara hits

  Någon som sa gyllende tider, det skriver jag under på med. Men Trion Gson inkl. deras egna alster är spysjuka. Prince känner jag ondska till och Peter Le marc har torterat mej med ! ....man kommer nog på mer men dessa är iaf på min top 10 lista !
 11. Håppas att det inte var rödvin bara! jo
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.