Jump to content
Annons

hanna

Medlem
  • Antal inlägg

    25
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

Om mig

  • Stad/plats
    Skåne, Sweden

Min musik online

  1. :) Tummen upp för din musik ;)
  2. Man tackar ödmjukast för berömmet! Roligt när någon tar sig tid att gå in och lyssna...

  3. Lyssnade på dina spår på mySpace. skönr röst du har:D

  4. Gött. Jag anmäler mig direkt. Fan vad jag längtar efter ett härligt forum där jag kan få vräka ur mig alla mina insikter om mänskligheten. Hoppas på ett skivkontrakt.
  5. Vilken jävla smörja. Hade passat bättre på Flashback. Det är möjligt att jag är för ny här på forumet och alltså inte är lika luttrad som ni andra, men jag tycker att det är ganska beklämmande att t o m forumets redaktör inte bara tolererar utan även hyllar sådan här utstuderad skit. (Nej, det var inte ett försök att vara fyndig.) Tragiskt. Mvh, Hanna (50 % homo).
  6. Uh-huh! Då förstår jag. (För övrigt har du ju all rätt att ha synpunkter även på min sångstil, det är ju en smakfråga, så det var inte SÅ jag menade... mest att det kändes lite hopplöst, typ hur fan ändrar jag på den förutsättningen?) 😏 Kan dessutom säga att jag egentligen håller med dig. Det är nog en ganska otraditionell melodistämma för att vara reggae... (Kan bero på att jag aldrig hållit på med detta innan utan bara gjorde vad jag kände för. 😲 ) Hursomhelst, tack för kommentarer! Det är jättekul att så många tar sig tid att lyssna och tycka till. Allt är till nytta!
  7. Såklart. Eller kanske, "word"? 😉 Det finns inte så många Cinthiosar att välja på. För övrigt var det kusin M som drog igång reggaeprojektet jag nu sjunger i. And you be...? Tack, det känns bra att vi är fler. Tackar ödmjukast! Du är addad min vän.
  8. Vidarebefordrar till brorsan som åtminstone kan ordna texten (förmodligen ur minnet). "Ja va på en auktion, etter gammeldass fason, bland grajorna di sålde va en resegrammofon..." Kärt barndomsminne!
  9. Utanför, på landet. Det är därför jag har möjlighet att bygga om hönshuset till studio... 😄
  10. Den sista kommentaren är lite svår att göra något åt - nu har jag ju den rösten jag har, och bandet spelar reggae... 🙂 Har inte riktigt tänkt på saken tidigare, men det ligger kanske något i det. Jag kommer ju från ett annat håll egentligen, jazz/blues snarare, och kastade mig mest in i detta utan att analysera HUR man egentligen "bör" sjunga... Samtidigt blir det lite trist kanske om man inte vågar glida mellan genrer för att man begränsas av sin röst. Hoppas snarare att det ska leda till att jag utvecklar min teknik och mitt sound... 😎 I övrigt - stort tack för all respons såhär långt!
  11. Aldrig fel! Håller på att bygga enklare studio hemma och ser fram emot att kunna spela in på riktigt - det som ligger uppe nu är hemmainspelning med hjälp av cubase samt en replokalsversion - first take, usel uppmickning etc - så förutsättningarna har inte varit de bästa. Men som sagt, det kan ju bara bli bättre! 😎 Kanske samarbete i någon annan form också kan vara aktuellt, t ex över nätet? Allt som kan utveckla detta embryo är välkommet, har ju precis satt igång... Svårt att veta hur många reggaeknastar det finns härinne på forumet... men de har börjat dyka upp ur sina hålor på sistone tycker jag! Mycket glädjande. Vi hörs!
  12. hanna

    Hanna säger hej

    Nu kanske det är dags att presentera mig (även om flera av er redan varit behjälpliga i mina trådar om både studiobygge och reggaedemos...) Hanna heter jag. Rent fysiskt är jag lokaliserad i Lund. Har nyss passerat trettio men får fortfarande visa leg på Systemet... Har alltid haft musiken runt mig lite latent - med en familj/släkt där nästan alla spelar, och för egen del som lat basist i min ungdom - men har först på sista tiden tagit tag i sången mer på allvar. Inser motvilligt att det är det roligaste som finns. Det senaste projektet - ett reggaeband - har tvingat fram en sida hos mig som jag inte konfronterats med tidigare - låtskrivandet. Annars sjunger jag gärna, och jag tror att min röst kan funka ok i lite olika genrer, för dem som inte går igång på skolning och perfektion... Hittills har det väl blivit mest jazz och blues, och så nu reggaen då. Några alldeles färska grejer (hemma-Cubase-övningar samt replokalsinspelning) ligger på myspace.com/hannacinthio Har börjat släppa den förlamande prestige som gjort mig för nervös för att våga ge mig in i musikskapandet, och hoppas på nya projekt och samarbeten, kanske även över nätet. Hyfsad utrustning hemma, tiden är det svårare med, men kanske är det så att ju mer man har att göra desto mer får man gjort? Ser fram emot att även fortsättningsvis få ta del av era kunskaper och synpunkter här på forumet!
  13. Demoinfo uppdaterad enligt önskemål.
×
×
  • Skapa ny...