Jump to content
Annons

Ellinor

Medlem
  • Antal inlägg

    26
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Ellinor

  • Födelsedag 1984-10-03

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Uppsala
  • Intressen
    sjunga, skriva, film, böcker, mode och dricka öl då och då förstås.

Socialt

  • Skype
    musikelle@hotmail.com
  1. jodå, myspace is myplace. www.myspace.com/ellinorskagegard kika gärna in och bli kompis!
  2. Låter intressant. Är sångerska som hellre skriver musik än text. du kan ju skicka över några rader? spelar du något? mvh Ellinor
  3. [ Nja, det är främst jag, emulator, ChromaWoods och Pazo ( fast han är i småland nu i sommar...) men det blir kanske inte så storstilat med boule och sånt, mera en öl på något uteställe? Såg f.ö recentionen av din skiva i UNT, Kul! 😆 Kanske till helgen i uppsala då?
  4. Kanske till helgen då? Nja, det är främst jag, emulator, ChromaWoods och Pazo ( fast han är i småland nu i sommar...) men det blir kanske inte så storstilat med boule och sånt, mera en öl på något uteställe? Såg f.ö recentionen av din skiva i UNT, Kul! 😆
  5. Hej! Kul med en till från Uppsala 😆 (inte för att konkurensutsätta sthlms-IRLen... men vi är ett par trestycken som funderat över att typ ta en öl i uppsala nångång nu framöver, du skulle kanske vila haka på ?) Kanske uppsala skulle passa bättre, verkar vara lite svårt att få ihop nåt där nere i huvudstan. Nån särskilt tillfälle ni tänkt er?
  6. Med allt det här snacket känner man sig verkligen som en minoritet, och raritet:), här. Men ska nog våga stanna kvar ändå! Tråkigt att inte fler tjejer upptäckt detta ypperliga ställe att få hjälp och kontakter på!
  7. Nästa helg låter shysst tycker jag! Hur är det med er andra då? När kan ni de närmaste veckorna? Nästa helg, ännu nästa helg? Eller mitt i veckan nån gång?
  8. Låter skoj med nördträff! Vågar man komma ända från Uppsala? När ska det hela utspela sig? //Ellinor
  9. Hej Ellinor, läste att du är cubasare oxå - kul!

  10. jo, visst finns vi. lite här och där. här till exempel:)
  11. Roligt om man kan sprida lite glädje:)!
  12. Låtnamn: Fall Adventure Artist: Ellinor Skagegård Genre: Pop Längd: 2:55 Text: Ellinor Skagegård Producent: Ellinor Skagegård, Rickard Hultberg, Andrea Fantuzzi Medverkande: lång lista men framförallt Ellinor Skagegård och Rickard Hultberg inspelningsår: 2007 Format: MP3 Status: EP Länk:www.myspace.com/ellinorskagegard
  13. hej! tänkte höra mig för om nån av er har nån koll på ställen man kan spela akustiskt på. har spelat massa i uppsala men vill börja bredda mig lite, typ sthlm, gbg, umeå vad som helst. Har ni några tips?
  14. Kul att flera av er verkar gilla den! Jo, gitarrerna man väl ha lite att säga till om ibland. Vi var inte alltid riktigt överens i bandet om hur det skulle vara, lite därför vi nu splittrats och jag spelar själv. kommer dock en ny skiva om itne alltför lång tid, med lite annat sound. gå gärna in o kika på myspace.com/ellinorskagegard!
×
×
  • Skapa ny...