Jump to content
Annons

westerlu77

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om westerlu77

  • Födelsedag 1977-02-06

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Hej! Är det någon som känner till några bra videos på mixning av trummor i daws?Har spelat länge men skulle vilja lära mig mer av redigeringsbiten. tack!
  2. Jag har ett Focusrite Saffire pro 40+ Octopre. Jag har tittat på nya Behringer x18 o även Sm Pro Audio umixer som finns i 12,16 o 24 kanaler. Hur står sej Behringer o Sm pro i kvalitét i pre-amps tro? Är det nån som vågar gissa? Jag använder det främst till truminspelning men även till live nån gång ibland.
  3. Hur gör man med fönster i ett garage? Kan man använda det om det finns ett? Man vill gärna ha lite ljusinsläpp om det går. Som du hör har jag inget hus utan jag spånar för fullt för framtiden;) Och har inte så bra koll..
  4. Vad tycker ni är minsta kvm-mått för att bygga en trumstudio i ett garage? Hur mycket takhöjd behöver man? Hur mycket räknar man att det går bort när man bygger rum i rum?
  5. Tar upp en gammal tråd här. Det verkar på g med friggebodar upp till 25 kvm. Intressant! http://www.regeringen.se/sb/d/18061/a/233400 Om man ska en studio som trumstudio, vad skulle ni helst tagit, ett dubbelgarage i ett hus eller en separat friggebod på en tomt? Vilket är minst störande mot grannar?
  6. Är det nån som vet var man kan köpa Apogee One i Sverige, eller släpps dom bara i USA i mars?
  7. Ni som vill veta hur det gick för mej så var jag i staterna i augusti. Jag kontaktade JH Audio för att se om dom kunde hinna fixa ett par som skulle skickas till mitt hotell. Jag gjorde ett par avgjutningar i Göteborg för att sedan skickas till JH. Jag hann få dom innan jag stack hem och är supernöjd. Jag beställde ett par JH-16 dels för att jag ville ha lite mer botten i ju med att jag spelar trummor. Allt som allt med frakt och avgjutning så betalade jag 7800:- totalt. Det finns en firma i Sthlm som tar 11900:- för samma lur så jag gjorde nog ett kap ändå 😉 http://www.audioconc..._tva&artgrp=530
  8. Nu blev jag lite sugen igen.. Jag har gått och funderat ett tag men inte fått tummen ur men så beställde jag en massa trumskinn från Thomann och då beställde jag också ett par Hearsafe http://www.thomann.de/se/hearsafe_hs_15_2w.htm Jag har provat dom några dagar och dom funkar med mina vanliga gjutna proppar och dessutom sitter dom förvånansvärt bra på! Det som får mej att tveka trots allt är att jag har för lite bas i dom, i alla fall som trummis. Jag måste eq:a järnet för att få någon botten i basen. Jag fick även se detta företag i Sthlm, någon som vet något? http://hearu.nya-ebutik.se/custom
  9. Tar upp en gammal tråd. Har precis skaffat 421:or och jag vill helst slippa gaffa känner jag. Nåt bra tips som inte är för dyrt? En annan fråga. Jag har 2 st 421:or varav den ena är död. Finns det någon på forumet här som känner till någon Gbg-området som kan tänkas kolla på den o se om den kan väckas till liv?
  10. Jag undrar om det nån som har några tips på bra lärare online där man kan tänkas ta några lektioner online, skicka lite material, få lite bra tips på främst att kompa bättre. Jag är inte intresserad av massa cirkuskonster i trummor utan mer basicgrejer fast som är så sjukt svårt att göra med finess! Jag har spelat i hela mitt liv så jag räknas väl till avancerad trummis. Tack!
  11. Det bidde en Shure beta 52a. Fick ett bra pris på en ny. Nu letar jag efter en beggad Line Audio CM3 till så har jag helt ok lineup för det jag gör, nämligen att mer dokumentera övning än inspelning. Eller har ni några bättre overhängmickar att rekommendera för låt säga max 2000-2500 totalt?
  12. Jag letar efter en halvdyr bastrum-mick, har googlat lite på Beyerdynamic M-99, Shure SM7b, Sennheister E602, någon med erfarenhet av dessa eller någon annan bra i denna prisklass? Tack!
  13. Jag är inte med på hur det går till om man vill använda sina Elacin proppar och kunna lyssna på musik samtidigt från en ipod t.e.x..Vad använder man från mina proppar och filter och vad adderar man för att få in ljudet via propparna? Jag fattar inte riktigt hur det går till.. Tack!
  14. Tar upp en gammal tråd.. Är på jakt efter ett par bra inear. Jag har gjutna öronproppar med filter 9.15 o 25. Jag sitter mycket o övar med musik i öronen, trummor och skulle vilja ha bättre ljud. I ju med att jag har bra trumljud med dom gjutna öronproppar så vill jag egentligen bara på det addera musiken. Är det npgon som har testat Hearsafe HS 15.2 t.e.x? Annars har jag funderat på BeyerDynamic DT 250? Nån med ett bättre förslag på det?
  15. Går i funderingar på att antingen köpa ett Apogee Duet eller detta Impact twin? Någon som kan mej några visa råd? Har precis köpt ett 2Box digitalset, visserligen med 6 out, så det blir ju inte optimalt att bara ha 2 in.. Hur ska man tänka? Antar att man får mer ljud för pengarna på ett 2 kanalskort än typ Presonus Firestudio Mobile t.e.x?
×
×
  • Skapa ny...