Jump to content
Annons

Spotlight Kid

Medlem
  • Antal inlägg

    19
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Spotlight Kid

  1. Men det är det enda som går att välja i outputs. Nu är jag alltså i den rutan när man ska spara i audio mixdown. Hur väljer man det du säger? Jag är inte så bra på det här som ni märker
  2. Hej! Detta felmeddelande får jag när jag ska exportera till wav: "An error occurred during the export" Jag har valt toneport ux2 i outputs, men det står ingenting i Attributes, det kanske är det som är fel?
  3. Hej! Jag har en stationär dator med Cubase och Ez-drummer, men nu ska jag köpa en bärbar. Kan man bara flytta över Steinberg nyckeln till den bärbara och installera Cubase så att Ez-Drummer också kommer med? Jag undrar detta eftersom man ju måste registrera Ez-Drummer på internet och det kommer jag inte ha på den bärbara. Mycket tacksam för svar!
  4. Direct Monitoring ligger väl i device setup. Det är monitorknappen som ligger på varje spår.
  5. Jag tror detta har varit uppe tidigare men jag hittar inte tråden. När jag spelar in med gitarren så lyssnar jag på t.ex trummorna samtidigt, när jag sen ska lyssna på det inspelade gitarrspåret hör jag trummorna lågt i bakgrunden. Jag har hört något om en inställning som heter ungefär "what you hear is..." men jag hittar inte den någonstans. Tacksam för svar!
  6. Jag ringde till MI-7 och dom föreslog att jag skulle återställa cubase genom att ta bort filerna i Application Data Folder och då funkade det. Jag hittade alltså inte vilken inställning som var fel.
  7. Jag har ungefär samma problem. När jag ska lyssna på grejer i Cubase låter det bara från höger i mina lurar, det måste väl vara någon inställning? När jag ska använda kanalens panoreringsregel så försvinner ljudet när jag drar åt vänster. Jag har Cubase SE3 Tacksam för svar
  8. Ok tack för svaret, jag ringer till Steinberg.
  9. Hej! Jag har Cubase SE3 och behöver nu hjälp med en grej. När jag har spelat in 3 audiospår med gitarr och spelar in på ett fjärde hänger sig datorn när jag ska stoppa inspelningen. Jag har en P4 3.20GHz 1GB RAM oche ett Juli@ ljudkort. jag kan även tillägga att jag har ett spår med trummor från ez drummer uppe. Men jag har provat att ta bort det men datorn hänger sig ändå. Det är inga extra effekter heller. Mycket tacksam för svar.
×
×
  • Skapa ny...