Jump to content
Annons

Erika

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack så mycket för alla fina tips! Mycket användbart! Kommer någon på nåt mer så skriv gärna, jag uppskattar det verkligen. Gott nytt år!
  2. Oj, vad fint, jag är säker att den är helt underbar. En halvtimme låter bra, bara man kan börja nånstans, med det allra allra enklaste. Det blir ju högst troligt fruktansvärt dåligt, men det är ju en annan historia... Några fler förslag på instrument som är lätta att lära sig?
  3. Ha ha, vilka fina förslag jag får! Ukulele, ja kanske det... Tyvärr har datorn jag sitter vid inga högtalare så jag kan inte lyssna på låten, men ska göra det så fort jag får möjlighet. Men åter till gitarr - hur lång tid, på ett ungefär, kan det ta innan man kan börja komponera egna, väldigt enkla låtar? Om det går att säga...
  4. Hjärtat o hjärnan blöder redan, så det kanske inte är en så stor uppoffring att låta fingrarna blöda också om jag tänker efter... Men det verkar så himla omständligt bara, jag skulle vilja kunna sätta igång direkt! Fast på sikt måste jag nog lära mig ett instrument, det har du nog rätt i.
  5. Ha ha! Ja, kanske det. Men om jag ska ladda ner nåt program att sitta o fixa med, vilket rekommenderar ni?
  6. Åh, vad kul det låter! Jag har faktiskt tänkt på det där, att skaffa mig en dator o musikprogram o sitta o mixtra. Att börja från början att lära sig ett instrument skrämmer mig, fick rysningar av det där du skrev om "she´s got the whole world..." o blödande fingrar... Tack för tipsen!
  7. Jag vill nog göra väldigt "enkel" musik, om du förstår? Själv lyssnar jag på Cat Power, Kimya Dawson, Rosie Thomas... Den typen.
  8. Hej! Jag började läsa lite här på forumet i förrgår o upptäckte att alla här verkar väldigt schyssta o hjälpsamma. Är en total nybörjare när det gäller allt inom musik, men häromdagen kom jag på att jag skulle vilja prova göra musik själv. Problemet är att jag inte spelar något instrument eller ens vet om jag kan sjunga... Skulle vilja ha lite tips hur jag skulle kunna börja? Har suttit o skrivit lite texter o viljan att göra musik har väl sitt ursprung i dem, men jag kom på att det antagligen inte är det lättaste sättet att börja på... Är det någon som har lite tips, vad som helst, så skulle jag bli jätteglad!
×
×
  • Skapa ny...