Jump to content
Annons

Lars XLN Audio

Medlem
  • Antal inlägg

    694
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

3 Neutralt

3 följare

Om Lars XLN Audio

  • Födelsedag 1970-05-26

Om mig

  1. Prova att välja GM-mapp i AD (finns en dropdownmeny på Beats-sidan) så borde det nog funka! (Att byta map i AD kräver version 1.5 eller senare)
  2. Silent Healing - en tyst CD!! "Vad är Silent Healing? Silent Healing är en ljud-cd som har utvecklats genom att använda avancerad teknologi som används vid analys och balansering av människokroppens subtila energisystem. Silent Healing är en ljud-cd utan ljud! Cd:n innehåller 74 minuters kraftfull stillhet. Sätt in skivan i cd-spelaren, tryck på PLAY, sätt dig bekvämt tillrätta och KÄNN skillnaden." 687:- låter dyrt, jag skulle ge max 420:-
  3. Nja hårddiskarna kan inte användas som CPU. Du tänker kanske på om man har ont om minne, då används hårddiskarna som temporärt lagringsutrymme, vilket segar ner allt.. Har tyvärr inget tips på vad som kan vara fel, menar du att CPUn står kvar på 100% hela tiden? Då kan du knappt göra nåt i projektet antar jag? Kan du unfreeza - och funkar allt som det ska då..?
  4. Tror Win64 använder ett annorlunda system för Registryt (där antagligen auktoriseringsinfo lagras) så det kan evt vara så att pluggarnas auktoriseringssystem inte riktigt trivs.. Men om det går att auktorisera om så prova det. Har du installerat win från scratch eller uppgraderat från ett 32bit win? Har pluggarna funkat tidigare i win64 och nu plötsligt slutat funka, eller har de aldrig funkat i win64?
  5. Om det är samma "Computer ID" kan du använda de responskoder som finns. Om det blir ett nytt "Computer ID" så kan du bara ta bort de 2 auktoriseringarna och göra nya!
  6. Om det är problem med sampleraten blir det väl inte exakt ett tonsteg? är det exakt en halvton off? ..och om det är midi+VSTis så ska det inte påverkas av ändrad samplerate ..och om det är audiospår du har så borde även tempot påverkas, eller? hmm, finns det inte nån global transpose i cubase, ett speciallt spår eller nåt..? minns inte hur det funkar.
  7. AD är råa samplingar. BFD tror jag är det också.. En del expansionspaket kanske är premixade i olika grad. Men det behöver ju inte vara en nackdel!
  8. Såg att du köpt en elicenser nu, i en annan tråd.. Jag tipsar om mitt inlägg precis ovan.
  9. prova! alltid lär man sig något 🥰 finns ju Undo.
  10. OM du kör crackat cubase (vilket titeln antyder) så hjälper det inte att köpa en eLicenser. Du måste köpa Cubase.
  11. Mapsidan tillkom i v1.5, så installera den! Använd vanliga Windows extract/unzip på PC, eller kör Safari på mac (zippar upp av sig själv)
  12. Du kan ju mappa om i AD om du vill, på Map-sidan. Alla AD-beats funkar ändå (så länge alla slagtyper/alla kitpieces som ingår i beatet är mappade till NÅN tangent)
  13. Hej hej, ett litet förtydligande: Du kan auktorisera/använda dina XLN-produkter på 2 datorer samtidigt. Om du byter dator eller ominstallerar kan du ta bort gamla auktoriseringar och göra nya. Den enda begränsningen är alltså att du bara kan ha 2 samtidigt - du kan alltså ominstallera och auktorisera om så många gånger du behöver.
×
×
  • Skapa ny...