Jump to content
Annons

zagabar

Medlem
  • Antal inlägg

    422
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om zagabar

  • Födelsedag 1988-11-18

Om mig

  1. Hejsan. Jag letar efter en gitarraffär som jag hittade en länk till på det här forumet för flera år sedan och nu har jag såklart glömt bort den och kan inte lyckas söka fram den. Det jag minns var att det var en svensk hemsida som hade gitarrer som var kopior på de typiska modellerna (stratocaster, telecaster, les paul etc.). De lät tydligen ovanligt bra för det relativt billiga priset och var importerade från något land i mainland europe tror jag. Det är allt jag minns. Nej! Nu av att skriva den här posten så kom jag ju på vad affären hette! 😄 Här: http://www.bachmusik.com/en/ Någon som vet om den fortfarande är bra idag? Är det någon som äger en gitarr härifrån som har något bra eller dåligt att säga om den? Vore najs att veta, tack på förhand!
  2. Hejsan. Jag är ute efter ett sätt att fixa trummor på mina produktioner. Jag funderar om det enklaste inte är en gratis simpel mjukvarutrummaskin där man kan ladda in egna wav-files som samplingar. Jag försökte leta i de klistrade trådarna, men det kändes som om jag kom in i en djungel. Jag är bara ute efter det simplaste i princip. Gärna VST. Då jag är student som lever på halvt lån har jag inte råd att köpa något. Om det är någon här som har tips så välkomnas det! : ) Ni får gärna komma med tips på hyfsade gratis trumsamples också. Gärna akustiska. MVH Tobias.
  3. zagabar

    Bach Guitars

    Är det nån som vet något om hur bra stratorna härifrån är? Jag blev sugen! 🙁
  4. Tackar, funkade utmärkt. =) EDIT: Förresten så hittade jag ett program för att konvertera ut alla samples ur en .mod .it .s3m eller så till en sf2-fil. Riktigt behändigt. http://www.hammersound.net/mirrors/last_night/life.htm
  5. Hejsan! Jag är ute efter ett program som man kan starta i windows och ladda in en SF2-sampling till och sedan via ett externt midikeyboard så kan man spela och få ut ljudet ur högtalarna. Alltså utan att blanda in ett DAW eller något sådant. Bara ett simpelt playbackprogram typ. Vet någon nått sånt? =)
  6. Tackar, testar på en gång! =D
  7. zagabar

    Vst, simpel vågsynt

    Hejsan! Jag letar efter en synt som kan skapa simpla vågformsljud a la 8bitars. Exakt detta sound för att vara exakt: http://z0r.de/?id=1204 Någon som vet nån fin gratis?
  8. Yay, spotify är nice alltså! 😆
  9. zagabar

    Intressant artikel

    http://www.aftonbladet.se/debatt/article5114140.ab Intressant. =D
  10. zagabar

    Gitarr under vattnet

    Hihi, jag fick en lustig idé som jag måste testa nästa gång jag får tag i en skruttgitarr! Nämligen att spela gitarr under vatten. =D Någon som testat? Var det skoj? Vad tror ni om det?
  11. Hej! Som alla säkert vet så dömdes ju de 4 piratebaysnubbarna till 1 års fängelse samt 30 miljoner kronor i skadestånd. Detta är helt sjukt tycker jag. De är ju fasen bara vanliga människor, inga brottslingar. Ändå får de mycket högre straff än många grova brottslignar. Att folket inte gillade detta är tydligt då piratpartiets medlemsantal ökade med 20000 på tre dagar efter detta, och det har fortsatt öka stadigt sedan dess. Nu är det bara 600 krav tills de går om centern som är sveriges 3dje största parti. Det finns folk som är för denna dom och begränsande av internet, men de allra flesta är emot. De som är för är även stora rika bolag, som skivindustrin och liknande som annars hotas av fildelningen. Jag tycker det är tydligt att dessa eller andra parter med mycket pengar på något sätt bidrar i den utveckling vi sett. Pengar har tydligen mer makt än folket. Danowsky, advokaten som fällde piratebay har till exempel sagt detta: "– Alla i riksdagen har utgått ifrån att internetoperatörerna är lojala mot lagstiftningen och inte vill medverka till brott. Om Tele 2 intar den här attityden och det följs av andra operatörer blir det en skärpning av lagen i framtiden." På vilket sätt har han med att göra hur riksdagen stiftar lagar? Han är inte folkvald. Dessutom så har nu italien börjat arbeta med att åtala thepiratebay för exakt samma sak som de åkte dit på i sverige: http://di.se/Nyheter/?page=/Avdelningar/Ar...5C02%255C335651 Ska de får ännu mer fängelse och ännu mera böter för varje land eller vad? Det är helt sjukt... Intressant läsning: http://torrentfreak.com/riaas-hostile-take...nternet-090429/
  12. Intressant tråd. Om denna lag blir verklighet på det sätt som kritikerna förutspådde är det verkligen nästa steg till ett kontrollsamhälle.
  13. Jepps! Tack för svaret. Om någon är intresserad är det bara att hära av sigf,.
×
×
  • Skapa ny...