Jump to content
Annons

chrickon

Medlem
  • Antal inlägg

    104
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av chrickon

  1. chrickon

    -

    Trevlig liten sak det här ! Gillade sax liret, fick en känsla av lite Bo Kaspers här. Bra jobbat !
  2. Ok KillwithSkill ! Skall försöka hålla mej kort(tänker inte skriva någon självbiografi) 🙂 . Först och främst tack för din komplimang angående mitt spel(uppskattas verkligen) och jag är absolut en "icke- kändis" 😄 . Jag har spelat typ 25-30 år inspiration kommer ofta i vågor för mej och ett sätt för att få det att komma är att helt enkelt ge fan i gitarrer och annat under längre perioder och eftersom musik inte är mitt levebröd så behöver jag ju inte heller sitta och öva dagarna i ända:D vilket för mej dödar inspirationen. När det gäller musiksmak så kör jag med en klyscha jag är allätare, kan höra något som tilltalar mej i nästan all musik för utom möligtvis Trance och annat som ligger närmare 200Bpm än 100 då får jag andnöd 😄 annars är jag fortfarande ganska svag för Wescoast och annan välspelad musik önskar desutom att jag kunde sjunga men jag får försöka spela så sånglikt jag kan istället. När det gäller utrustning använder jag Cubase SX2 och en drös gitarrer och lite softsyntar även lite gammla hårdvaru grejer som Roland Jv-1080, Yamaha TX802, Yamaha A-5000 sampler och till guran använder jag PodXt, BossGT-8 och nu också en VoxAd15 till FX använder jag en Tc-Electronics G-Major. Och jag ber inte om ursäkt men känner heller inte något behov av att lägga ner så mycket på att göra mej hörd och ta plats, kanske har med mognad eller ålder att göra 😄. Oj! det blev mycke text åndå det här 😄 . Tack än en gång KillwithSkill för dina komplimanger och visat intresse. Christer
  3. Ja, den var inte dum. (Lyssnas det på Lee Ritenour något? Min westcoast-favorit) Tack Wernborg ! Inte så mycket nu för tiden men jag har lyssnat mycket på Lee tidigare.
  4. Ja, det gör du banne mig rätt i! 🙂 Tack !! 🙂
  5. Schöön som fan !! 😠 Ok, låter 80 tal men det är väl inte fel ? Diggar chorus gitarren, äh! jag gillar hela produktionen med sång, spel och rubbet 😄 Med andra ord kanon.
  6. Tackar Moberg och KillwithSkill ! 😉 Ja du KillwithSkill jag är ett riktigt j... as 😄 Tack för lyssning, komplimanger och komentarer. PS. funderar faktiskt på att plocka ihop lite låtar till en CD 🙂
  7. Tack Fidden !! Gitarristen i Bandmaskinen heter Per Hovensjö och han är duktig som attan men jag är inte han 😛 önskar att jag vore. Jag lyssnar fortfarande på TOTO fast jag paserat 13 för länge länge sedan 🙂 Tack för lyssningen och komentaren
  8. Tack 91:an !! Congas är ett sätt att få ett lite anorlunda stuk på det hela än det traditionela Blues köret, jag kan hålla med om att trummorna kan va lite roligare. Tack för lyssningen och komentarerna.
  9. Tjena ! Tycker det här var mycket njutbart ! Skitbra akustisk gitarr och skitsnyggt piano när det kom in. Tycker det här var mycket bra, bra jobbat.
  10. Tycker det här låter glatt som en pop låt bör göra ! Bra jobbat.
  11. Tack allihop ! Kul att ni gilla 😄 Hellpig ! Jag brukar alltid använda delay men jag tyckte att det funkade utan. stoffie ! Du har bra öron 😉 det är EzDrummer + percussion från någon rex fil. Tack för lyssning och komentarer.
  12. Tack pirateKING ! Ja, jag har mickat upp den det var liksom det som var grejen att få lite kontrast till min Pod XT och se om den dög att spela in med. Jag använde en Röde NTK men tror att det kanske funkar bättre med en SM57. Tack för lyssning och komentar.
  13. Tackar Wernborg !! Och jag är nog lite torsk på Wescoast 😳
  14. LÅTNAMN:High Five ARTIST/GRUPP:Chrickon GENRE:Blues instrumental LÅTLÄNGD:3.07 KOMPOSITÖR:Chrickon PRODUCENT:Chrickon EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR:2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 2.9 Megabyte STATUS: Skiss/Färdig demo LÅTLÄNK:)High Five Har köpt en liten övnings stärkare som jag ville prova att micka upp och spela in lite med som en kontrast till min Pod XT. Resultatet blev en liten Blues-shuffle. Förstärkaren är en liten VoxAD15. Kom gärna med ris och ros. Christer
  15. Tack Burnin Sven ! Kul att du gillade låten, trummorna saknar nog en hel del men som sagt allt är väldigt snabbt gjort. Demomannen Tack för tipsen och komentarerna.
  16. Tackar och bockar Nad ! Du har så rätt så det är Little Cloud Kul att du gillar den fast det mer var en kul grej med alla olika gitarrer och stilar. Tack för lyssning och snälla komentarer !
  17. Kul med instrumentalt !! 😄 Det här tyckte jag va skitbra, fantasifult och välspelat. Mycke bra jobbat !
  18. Trevlig låt men jag tycker det saknas nått som som får det att lyfta ordentligt.
  19. Harmonica mike och Fjodrov Tack för komentarerna och synpunkterna, kan hålla med om allt dessutom 😉 . Var kanske lite otydlig i min presentation av låten. låten är inte så seriöst gjord utan allt gick väldigt fort och jag hade framförallt väldigt skoj när jag gjorde den, låten blev liksom ett försök att blanda en massa olika spelstilar som country, metall m.m fick säkert skrota 8 kanaler gitarr vid mix, brukar normalt ta väldigt god tid på mej när jag gör en låt och vara överdrivet petig så med tanke på det blev jag faktiskt ganska nöjd själv och hade som sagt väldigt roligt. 😄 Tack för lyssningen och komentarerna.
  20. En ny låt som gick ganska snabbt att få till och framförallt var väldigt rolig att spela in därav namnet 😎 . Tyck gärna till, både ris och ros. LÅTNAMN:Still Smiling ARTIST/GRUPP: Chrickon GENRE: Instrumentalt LÅTLÄNGD: 3.59 KOMPOSITÖR: Chrickon PRODUCENT: Chrickon EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR:2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 3.65 megabyte STATUS: Färdig demo LÅTLÄNK:)Still Smiling
  21. Vackert ! 😕 En härlig stämning i låten. Kanon bra.
  22. Din sång passar som handsken, mycket bra spelat och arrat ! Det här gillar jag, vackert 😄
×
×
  • Skapa ny...