Jump to content

Apep

Medlem
 • Content Count

  660
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

4 Followers

About Apep

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 08/22/1985

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Västerås
 • Intressen
  Vetenskap, filosofi, Musik.
 • Home page

Social

 • Skype
  fråga och du får den
 1. Nu när Avid har släppt ny hårdvara (den gammla HD arkitekturen gick inte att köra i 64-bit, fysiskt omöjligt[?]) så lär det inte dröja så länge innan PT finns i 64-bit, kanske redan nästa uppdatering? Orkar du vänta så kanske det spar dig lite huvudvärk....
 2. Nej, inte vad jag jag minns. Men jag har kört datorn i botten några ggr de senaste veckorna och det har sprakat men det kan jag inte skylla avid för utan det är för att jag själv har använt för processor tunga pluggar på en idag mätt långsam maskin. Enda strulet jag vill minnas är något med att pro tools inte lirade bra ihop med någon version av Internet explorer, det var iofs lätt åtgärdat.
 3. Har kört PT sen version 6 någonting och är nu på 10 (kör 10an på en 5 år gammal pc, rullar på klockrent), har aldrig ens varit i närheten av de problemen som beskrivs. Känner inte alls igen mig.
 4. Låter som om det är någon pitch-shift antingen på en send eller på en kopia på sångspåret som de sedan har hi-passat och blendat in.
 5. Hej! Nu vet jag inte om du är ute efter usb,firewire eller pci interface, men ett m-audio 2496 (kortet är dock funnits ute i evigheter) är väl typ så enkelt ett ljudkort för studio bruk kan bli. Det är stabilt och har låg latency. Dock kan du behöva en monitor kontroller om du ska kontrollera volymen på dina studiohögtalare.
 6. Testa akg k271. Det är är en bra allaroundlurar tycker jag.
 7. Apep

  Preamp till Sm7b

  Kompressorn på threeq gillar jag inte(en smaksak antagligen, men jag tycker den färgar förmycket), men förövrigt är den bra för sitt pris.
 8. Apep

  Google +

  Skulle också gärna vilja ha en invite. Skicka PM
 9. Jag kör pt 9.02 med waves pluggar på win7 64bit utan problem, så frågan är om det är något strul som bara finns på pt 9.03? Har inte en aning om det går att rulla tillbaka den tidigare versionen?
 10. För att köra PT 9 så behöver inte ha ett ljudkort ifrån avid/digidesign/m-audio, PT 9 funkar med i stort sett alla ljudkort. Vad det gäller datorhårdvara så är PT9 inte mer kräset än någon annan DAW/inspelningsprogram.
 11. Jag skulle råda till att skaffa preamps. Du är ju redan nöjd med delta 1010, vilket är ett bra kort; pci och allt med sjysta latency siffror.
 12. Ljudkort ska du inte oroa dig för mycket om. Jag har gjort underbara inspelningar med ett delta 1010 kort (den med break-out-box) och Line Audio 8MP preamps. Sjukt stabilt och bra, både i linux (ardour) och windows 7 (Pro tools).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.