Jump to content
Annons

Kennet_J

Medlem
  • Antal inlägg

    14
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Kennet_J

  1. Här har du en länk till CD skivor som du kan printa på. https://se.wesellcd.dk/index.php?page=products&product_id=14203 Vill du ha jättebra papper till din cd produktion kan du köpa det här: https://pregal.com/ Bara att printa ut och sätta ihop hur du önskar.
  2. Kolla vår firmasajt www.pregal.com Vi matchar ALLA priser på CD DVD tillverkning
  3. Nej, det är det inte. Jag har inte upplevt någon som helst skillnad. Men som sagt, jag använder numer alltid REAL TIME EXPORT.
  4. Prova med att mixa ner i REAL TIME. Den funktionen finns att bocka för vid Export audio. Det finns de som menar att det låter bättre på det sättet. Själv vet jag inte om det är så men jag litar på att de har rätt. Vad jag däremot vet är att effekter från vissa Plug-in tillverkare måste mixas ner på detta sätt för att fungera korrekt. Tyvärr vet jag inte vilka företag de gäller, men det räcker med den vetskapen för att jag numer alltid använder REAL TIME. Pro Toolshar ju haft denna funktion länge och det borgar väl aven det för att det ligger någonting i ryktet om dess fördelar.
  5. Vad heter boken? Vad är det för förlag? Måste kolla om den finns på andra ställen.
  6. Har använt MAGNETO konstant i ett par år. Ligger förberedd på master-regeln från början. Jag tycker den är skitbra...eller tyckte i alla fall. Den är fortfarande bra och jag använder den fortfarande, men min entusiasm har mattats lite. Vintagewarmer tycker jag är lite FÖR mycket. Den låter för mycket som en effekt och förändrar grundljudet på ett otrevligt sätt tycker jag.
  7. Det första jag tänker på är panoreringen och volymjusteringen, eftersom jag är gitarrist i botten. Den "wannabe feta" guran som kommer in efter introt på trum-markeringarna är på tok för låg mot de plinkande gitarrerna som spelar slingan. Dessutom ligger de/den i mono vilket förvärrar intrycket. Dubba den och panorera dessa en hel del och försök hitta en smakfull balans mellan alla (slingan och kompet) gitarrerna. Trummorna låter i sig hyffsat bortsätt från att kagge, virvel och vissa pukor är för höga. Eller förresten hela paketet tycker jag ska ner lite. Och åter igen: I dag är det inte helt ovanligt att folk har STEREO på sina ljudanläggninar 😄 , utnyttja det. Labborera med PAN-funktionen rejält även på trummorna. Lite mixtips där. Mastering blir knivigare för dig med "utrustning som inte är något att hurra för". Börja med allas våra tips på mixningsbiten, så kan du ta det där med mastering senare kanske. Ingen masteringstekniker i världen kan få detta att låta skiva. Mixningen måste bli bätttre. Lycka till
  8. Kolla in vår fima härunder. Vi kan hjälpa dig med CD skivor i alla fall
  9. 150 kanalers mixerbord! Det är klart det finns. Hur ska vi i bandet annars göra som är 9 trummisar, 11 bassister, 65 gitarrister, 48 sångare och ytterligare 29 på klaviatur? 🙂
  10. ...precis. Jag brukar släcka ner i studion och luta mig tillbaka och kika på effekt-racket och tänka: "Faan va bra det låter." 😎
  11. Förstår jag dig rätt om jag tycker att du ska trycka F4 och sedan Add, så öppnar du fler inpukanaler.
  12. Tveklöst att SEND-racket har bytts ut till SEND-kanaler. Och möjligheten att lägga effekt på input-kanalen vid inspelning.
  13. Jag saknar också TRUETAPE. Nu får man väl försöka laborera med MAGNENTO på inputs-kanalerna. DET är man inte van vid när man suttit med CUBASE i några år, intressant.
×
×
  • Skapa ny...