Jump to content
Annons

snowtree

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om snowtree

  • Födelsedag 1983-06-21

Om mig

  • Stad/plats
    Stockholm
  • Intressen
    Spelar som DJ nere i Holland på en radiostation varje månad.<br>Sen på fritiden när jag inte jobbar så sitter jag en hel del i min hemmastudio och komponerar.
  • Hemsida
  1. Årets Julklapp blir nog en Nordrack 2X och en M-Audio FW 410 eller ESI (rackvarianten).. Iaf för min del.. Bara göra som alla andra, köp en Alladin och en trisslott:P
  2. Själv får man hem en FETING laptop snart, och behöver endast betala 9500kr för den då riktpriset ligger på ca 25'000kr i handeln... Trevligt med att handla genom jobbet:) Spec: Intel Core Duo T5600 1.83GHz 2GB Ram 2x80Gb Raid HDD 17" Skärm... Med andra ord en trevlig laptop för det priset;)
  3. Spara dina pengar, det blir inte bättre för du köper en mac. Lägg pengarna på ett nytt moderkort 775 och en dual core processor istället, finns ett fint uppgraderings paket på komplett.se Jag har arbetat med mac och har vart med om några så sjuka krascher så det finns inte.. " Spelar in sång då macen bara dör av överbelastning eller nåt? Sen kommer det upp en massa kinesiskt text innan den slutligen blir helt svart och vi är tvugna att starta om allt.." Kommer inte ihåg exakt men det va ingen skit dator vi lekte med iaf..
  4. Har kollat in sånna redan, har en hel del från nordlead 2 som en refill till reason:) Men får se vad det blir i slutändan.. Virus eller Nordrack??🙂
  5. Så jag kommer inte bli besviken då om jag köper en Nordrack 2 X??😱
  6. Jag tycker pitchen på technics är så stel medans på TT-200 är den mycket mjukare och jämnare.
  7. Jag har själv 2st TT-200 och är hur nöjd som helst, dom är stabila och har aldrig haft nå problem med dom, Tycker pitchen är bättre på dom än på technics, mycket noggrannare så att säga. tror dom kostar runt 3400kr st, Sprillans nya..
  8. Men som sagt, alla har ju technics bara för det sägs att dom är bra.. Vill du verkligen va som alla andra?? Mitt tips: gå in i en butik och testa olika spelare och se vad du gillar. Du ska ju ändå ha ett par spelare som syns, så då kan dom likaväl se bra ut i hyllan med. tex. Technics MG5... Dom är fina dom, lackerad yta och blå leds som visar pitchen. 1200 är silverfärgad, 1210 är mörkgrå samma spelare olika färg bara..
  9. Köp inte en behringer mixer vad du än gör... mer skit kan man inte få för pengarna..! Vad det gäller vinylspelare så behöver det inte va en technics, jag tycker dom bara är klumpiga å fula. Har själv ett par Numarks, där designen är snyggare;) Vet inte vad du har för budget, men om du e rik så skaffa dig ett par TTX spelare och en mixer, jaa varför inte Pioneers nya DJM-400, så har du lite effekter du kan leka med oxå. Köp inte behringer eller stanton, skit saker! Märken jag kan rekommendera är: Numark, Pioneer, Denon, Vestax.. Finns även kopior på 1210an som funkar bra:) Hoppas detta ger dig lite hjälp iaf!
  10. Joo det va det jag misstänkte och kom på efteråt jag skrivit inlägget. Fast det är alltid roligare med inbyggda effekter:)
  11. Ok tack för era kommentarer:) Så det finns inga effekter i Nordlead syntharna?? Det är ju effekterna som bygger upp allt ju:O Joo Virus Ti skulle vara nåt, men tror den är lite overkill.. Dom andra syntharna har jag koll på med, en Waldorf och en JP-8000/JP-8080 blir det nog med tiden med..
  12. Under 2000kr kommer det nog inte bli... iaf inte lagligt inhandlat;)
  13. snowtree

    Nordrack 2X

    Hej! Jag är lite inne på att köpa en Nordrack 2X, Jag vill ha en grym synth som jag kan använda för just trance musik. Tycker att Virus är ute, alla har ju en sån och man måste ju hänga med i svängarna för att uppdatera sig. Nån som har en Nordrack 2X och kan ge mig lite tips eller info om denna synth?? Mvh Snowtree
  14. Ny användare på detta forum.. Men att kombinera Reason 3.0 med Vengeance skivorna.. då har du nog den bästa samplern du någonsin kan uppleva=) Tycker att ljuden som följer med reason inte är nå speciellt bra alls, låter så plastigt, därför man har en mängd refills:)
×
×
  • Skapa ny...