Jump to content
 • Sign in to follow this  

  Sennheisers konsert-serie #DontStopTheMusic


  Nyhetsroboten

  27 Mars 2020 - Kolla in Sennheisers konsert-serie #DontStopTheMusic för att uppleva fantastiska liveuppträdanden! Vi livesänder på IGTV, artisterna Raul Rodriguez, Jay Style, The Talbott Brothers, St. Panther, DJ Fly, Citizen (Mat Kerekes), Bob Sinclar och Third Eye Blind kommer att göra ditt hem till en konsertscen.

  Sennheiser.png.bd675f1a90147f1ad5e952b874df4415.png

  Livesändning av konserter pågår från lördag 28 mars till tisdag 31 mars.
  Observera att vissa länder byter till sommartid i helgen – se till att följa @Sennheiser på Instagram och slå på aviseringar i IGTV för att få notifikationer: Detta är också bra eftersom datum och artister kan komma att ändras med kort varsel.

  Läs mer här

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Similar Content

  • By pressrec
   Hej på er! 
   Längesen jag var här nu men tänkte bara tipsa om att Penalty Loudness Plugin. Vet att man har tipsat om sidan innan och visst går det utmärkt att ladda upp filer och få de analyserade MEN så sjukt mycket smidigare att ha på Masterbussen kan jag säga! Det kanske redan har tipsats om innan och jag kan vara sist på bollen. Men väldigt väl spenderade 500 pix! Detta är en sån där plugin som man inte visste att man behövde men när man väl har den kan man inte förstå hur man klarade sig utan. :)
   https://www.meterplugs.com/loudness-penalty
  • By Northern
   Hej,
   Som min ämnestitel beskriver så har jag eventuellt ett problem med ny hårdvara som ännu inte blivit levererat till mig. Jag har nyligen börjat med livestreaming via Twitch och har beställt ny mikrofon, litet mixerbord m.m som jag hade hoppats skulle fungera som jag tänkt, vilket jag nu mer eller mindre har fått bekräftat att det inte kommer att fungera.
   Jag beställde ett Behringer Xenyx Q802USB för att koppla in min mikrofon och sen via USB köra allt till datorn. Som jag hade fått förklarat för mig tidigare så skulle jag med just detta mixerbord kunna både höra mig själv genom mikrofonen OCH det som kommer från datorn samtidigt - men högst troligt kommer inte detta att fungera. Som jag förstod nu så kan inte USB både skicka och ta emot ljudsignaler samtidigt, så jag kommer att behöva välja om jag vill höra spelljud/musik eller min egna röst.
   Min första tanke blev att skicka tillbaka Q802USB'n och beställa en något större som har den möjligheten som jag är ute efter. Jag har tittat på Xenyx X1204 USB, en aningen större modell och som jag har förstått ska fungera så som jag vill? Det är fortfarande en USB-modell men det ska tydligen fungera ändå?
   Skulle uppskatta hjälp!
  • By Arena Accent
   Teater Accént fortsätter våren 2014 med sin andra konsertkväll på Sköndalsgården där unga band och artister spelar. Nu söker vi dig/er som är spelsugna och vill vara med. Gå in på www.teateraccent.se där du kan läsa allt om konserten. Välkommen med din/er ansökan till oss.
  • By Teilon
   Reaper spelar inte upp ljud när jag använder WDM Kernel Streaming. Det går bra att spela in med det, och det blir bra kvalitet på ljudet, men den spelar inte upp ljud. Byter jag till WaveOut eller DirectSound kan den spela upp ljud men då blir det en massa brus i inspelningarna. är det någon som vet vad det är för fel?
   Jag använder Alesis Multimix 4 USB-mixer för att spela in.
 • Ämnen från forumet

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.