Jump to content
Annons
 • Sennheiser lanserar XS Wireless IEM – ett trådlöst in-ear monitoringsystem

  Det nya systemet lovar ett stort steg framåt i kvalitet och prestanda, både för band och låtskrivare.

  Studio.se

  Det kommer en tidpunkt i musikers karriärer då de inser att de helt enkelt behöver bättre utrustning för höja nivån i deras framträdande. En viktig faktor när man tar ljudkvalitén till nästa nivå är in-ear monitoringsystem. Sennheiser, som tidigare ligger bakom de hyllade Evolution Wireless IEM-systemen, lanserar nu XS Wireless IEM för musiker som vill ta sitt framträdande till nästa nivå genom att gå från monitorhögtalare till ett trådlöst IEM system.

  XS_Wireless_IEM_Set_Cutout_Shot_1800.jpg.45a98d67f9d3333aa6f026e59d1da652.jpg
  Sennheiser XS Wireless IEM är ett komplett startpaket för musiker som vill ta sitt artisteri till nästa nivå genom att byta till ett trådlöst IEM system.

  XS Wireless IEM (som förkortas till XSW IEM) är ett komplett instegssystemframtaget för att sätta en standard när det kommer till enkla, flexibla och pålitliga trådlösa in-ear monitoringsystem. Systemet låter användare enkelt hantera en trådlösuppkoppling inom det professionella UHF spannet.

  ’’Oavsett din musikgenre eller om du kör genrep eller uppträder live så kommer XSW IEM ta ditt ljud till nästa nivå och ge totalt frihet’’, säger Bertam Zimmermann som är produktchefpå Sennheiser. ’’Att kunna höra klart och tydligt ljud är en viktig förutsättning för att kunna skapa ett bra framträdande. XSW IEM ger konsekvent, pålitligt och kvalitativt ljud och låter dig fokusera på framförandet.’’

  Läs mer


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Studio nb_2_2.jpg

×
×
 • Create New...