Jump to content
Annons
 • Nya spännande färger på trumset-serien Yamaha Stage Custom Birch

  Yamaha, en ledande tillverkare av musikinstrument, har meddelat lanseringen av nya färger för den populära Stage Custom Birch trumset-serien.

  Studio.se

  yamahadrums_1800_2.jpg.0f6a7b1afa241b8ea99298ed8148ad34.jpg

  De nya färgerna, som inkluderar Deep Blue Sunburst, Classic White och Matt Surf Green, erbjuder trummisar ännu fler alternativ för att anpassa sitt kit för att passa deras personliga stil.

  Stage Custom Birch serien är känt för sitt högkvalitativa ljud, mångsidighet och har blivit ett populärt val för trummisar på alla nivåer. Tillägget av dessa nya färger förstärker seriens attraktionskraft ytterligare genom att tillhandahålla en rad iögonfallande färger som säkerligen kommer att sticka ut.

  Den nya Deep Blue Sunburst färgen har en rik blå nyans som går över till en mörkare blå runt trummans kanter, vilket skapar en slående och unik look. Classic White färgen är vintage orienterad och kommer att ersätta det tidigare Polarvita alternativet. Classic White ger en ren, ljus estetisk och tidlös stil. Matt Surf Green erbjuder ett modernt utseende med en dämpad grön ton som redan är känd från Yamahas populära Stage Custom Hip-serie. Från och med nu kommer det att vara möjligt att mixa och matcha de 2 olika Stage Custom Birch och Stage Custom Hip-serierna, vilket utökar ljudmöjligheterna ytterligare.

  Leverans: Juni, 2023

  Läs mer här >


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Studio nb_2_2.jpg

×
×
 • Create New...