Jump to content
Annons
 • Ny generation av SRH440 och SRH840

  ​​​​​​​Många av dagens Content Creators, professionella musiker och artister kan understryka vikten av att använda redskap som ser lika bra ut som de låter. Med detta i åtanke har Shure släppt nya generationer på två av sina SRH-hörlurar.

  Studio.se

  shure_artikel.jpg.e322c4bcfabec41ab457e5f9aea05568.jpg

  Med betydande designuppgraderingar och förbättringar av ljudkvalitet ger andra generationens SRH440A och SRH840A hörlurar överlägset ljud, hög komfort vid långa lyssningssessioner och längre hållbarhet.
   
  Denna nya generation SRH-hörlurar bygger på samma grund som de redan etablerade Shure-modellerna - ikonisk ljudkvalitet. Designade med kreatörer och inspelningsproffs i åtanke erbjuder SRH förbättrade möjligheter och överlägset ljud samt en modern design så att proffsen alltid kan se lika bra ut som de låter.

  De nya modellerna har berikats med:

  • Ultrakomfortabelt lätt huvudband – Överlägsen komfort vid långvarig användning. Den stängda, cirkumaurala designen vilar bekvämt över öronen och minskar bakgrundsljud för långvarig bärkomfort under längre perioder.
  • Elegant, hållbar design – Den nya industriella designen med sin matta yta ser bra ut på både film och foto och tål intensiv användning. En rak kabel är nu standard för båda modellerna för att erbjuda mer rörlighet i kreativa utrymmen.
  • Legendarisk Shure ljudkvalitet – De två modellerna har unika ljudsignaturer men är båda optimerade för att skapa och redigera.
   SRH840A:s exakt skräddarsydda frekvensrespons ger rik bas, tydligt mellanregister och utökad diskant. SRH440A:s transparanta, naturliga ljudsignatur levererar detaljerat exakt ljud över hela det utökade området.

  shure_headphones_artikel.jpg.2734264d445100863862ec157142c9ac.jpg

  Pris och tillgänglighet
  SRH440A har ett rekomenderat försäljningspris på 1095 SEK, I köpet ingår hörlurarna, en löstagbar rak 3 meters låsbar bajonettkabel och en guldpläterad gängad 1/8" till 1/4" adapter.
  SRH840A har ett rekommenderat försäljningspris på 1649 SEK. I köpet ingår hörlurarna, en bärväska, en löstagbar rak 3 meters låsbar bajonettkabel och en guldpläterad gängad 1/8" till 1/4" adapter.

  Svensk kontakt: Benum Sweden AB


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Studio nb_2_2.jpg

×
×
 • Create New...