Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/15/2021 in all areas

 1. Jamenvisst, jag är intresserad! För tillfället är jag hårt engagerad i annat men jag återkommer!
  1 point
 2. Kul! Lycka till med försäljningen. Mvh Jon
  1 point
 3. 1 point
 4. Tack Jon. Just BASSROOM har jag inte men Tom Framptons pluggar är väldigt bra och prisvärda. REFERENCE2 och LEVELS har jag haft mycket nytta av.
  1 point
 5. Låter bra! Det enda konkreta jag kan tänka på är att kanske skruva ner white noiset i droppet, låter som att du har det sidechainat. Skruva ner volymen litegrann på det. Sen kanske någon paus mellan buildup och drop, och lägga nånting där mellan. Det blir ingen snygg övergång annars enligt mig Grym sång överlag annars!
  1 point
 6. Nej har redan andra högtalare som är kopplad till Main, detta är bara extra högtalare som jag skulle sätta upp och dom kör jag som en booth, men vill ju gärna ha dom på den monitorn kanalen!
  1 point
 7. Plötsligt sitter jag där med en melodi och försöker komma på vad det är den säger, om det vore ord. Det är skitsvårt att forma en musikaliskt dialog, typ två melodier pratar med varandra.
  1 point
 8. Hej Crille, kul att du är igång igen. Riktigt svängig refräng. Sköna 80-talsvibbar, om jag nu får uttrycka mig så generellt och omsvepande 🙂 Tycker balansen känns bra. Möjligen skulle virvel och sång kunna vara aningen mer framträdande, men det är smaksak. Kanske att botten kan tajtas till en aning, finns en liten puckel runt 120 Hz som stör och grötar i basen, vidare hade det inte skadat med lite mer kropp runt 400-500 Hz och även 1000-2000 Hz något sådant, då kommer låten titta fram bakom gardinen en aning. Mixen är ganska försiktig i volym, vilket inte är något fel alls, men du kan med gott samvete gasa på lite volymmässigt på mastern. På det stora hela riktigt bra jobbat, låten känns mer eller mindre färdig. Gjorde en snabbmaster så du kan jämföra: crille_fix.mp3 Mvh Jon
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...