Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/08/2021 in all areas

 1. Roligt och följa, kommer nog bli bra! :-)
  2 points
 2. God morgon. Tack! Jo förstår vad du menar. Ska se om jag kan fixa till lite grejer. Fick även förslag om att testa ett taktfast tremolo till nån av gitarrerna och dämpa delayet lite på den då. Så än är den inte klar. Kanske lite åska å regn också för att förstärka den melankoliska känslan. Vi får se 😊
  2 points
 3. Det är att betrakta som FUSK att läsa manualen. [Allt fusk som inte märks är tillåtet 😉 ]
  1 point
 4. Ja det går sakta men säkert framåt. Ska låta den vila till sig nu ett tag. Har ett annat släpp, en EP med 6 låtar som ska ut nu på fredag så väntar ett tag med denna. Har bla bytt ljud på den vänstra gitarren till ett mer taktfast delay och tremolo samt lagt på lite special fx ☕️😎
  1 point
 5. Yo! Jobbar på en ny powerballad och undrar om ni har några tips och idéer på arr, framförande och mix? 😊☕️ https://soundcloud.app.goo.gl/8CtAD58Fmedtyvhg6
  1 point
 6. Tack för alla svar! Funkade utmärkt med USB-kabel från Norden till datorn. Det känns därför troligt att det var den billiga MIDI/USB-omvandlaren som spökade. Note to self att faktiskt läsa manualen till prylarna man äger, haha! Tack igen!
  1 point
 7. tack slejnard!🙂 Kom på att jag kommer sätta upp soffits också, men dom har jag bara inte hunnit rita ännu...😅 //Mike
  1 point
 8. Det där hade jag jag gärna lyssnat på en hel sommarkväll. Fin mix i mina öron, kanske hihaten/shakern som panorerats till höger sticker ut lite mycket, men allt är ju en smaksak. Kanske finns utrymme att lägga till ett uns övre register på sången med. Fin mix och go låt! Jag hade stannat kvällen lång med en flamma vid min sida 🙂 mvh
  1 point
 9. Första noterna direkt jag började lyssna sa direkt att detta är välgjort. Inte min smak direkt, men du är stilen trogen på ett väldigt bra sätt. Du förmedlar verkligen den där känslan som är inneboende i alla de här gamla godbitarna, och mixen är riktigt bra i detta. Du har verkligen fått till det. Bra gjort!
  1 point
 10. -Tack för det, det värmer i spelmansjärtat! -Har försökt hålla verserna lite softare än refrängerna för att skapa lite mer dynamik...sen är jag precis klar med låten så det är möjligt att du har rätt, det är lätt att man blir hemmablind....den får ligga till sej och vila i låtlådan tillsvidare! -Rent allmänt så brukar jag lägga undan låtarna ett tag för att sedan lyssna och ändra med friska öron! -Sen när man ska sätta ihop allt till en färdig skiva kommer det alltid fler ändringar för att få låtmaterialet att passa ihop så bra som möjligt rent ljudmässigt! -Tack för din
  1 point
 11. Grym låt! Tänk om man hade kunna spela så där bra.. Den enda kritiken jag har är att jag tycker att sången låter lite väl låg jämfört med refrängen ibland. Kanske bara är ovan vid hur det ska låta.
  1 point
 12. Ja du har kommit mycket längre än jag i ditt låtskapande.
  1 point
 13. Tack Henric! Jättebra input och förslag. Ska se över det där. Fick även förslag om att lägga en akustisk gitarr. Vad tror du om det?
  1 point
 14. -Fina gitarrljud! Lyssnade lite grand, bra ide! Gillar intro med mkt reverb, sångljudet är bra! Däremot är där ett återkommande ställe där det blir en konflikt mellan ackord och meloditonen på sången! Och när stämsången kommer in tycker jag att du bör fylla på med fler toner för att förtydliga ackordsföljden - i mina öron låter det som när man tar ett ackord på piano med för få toner om du förstår vad jag menar! Jag skriver en glad gubbe i kommentarsfältet på soundcloud var jag menar! Sen tror jag du kan mixa fram mer dynamik i låten, lägg en automation på mastern och håll ner introt 1-1,5 D
  1 point
 15. Ja jag gillar det mesta du gör, Sjejnard men vi som är gamla gitarrävar kan behöva litet styrning när det kommer till låtskrivande.
  1 point
 16. Trevlig låt. Jag gillar den från början till slut!
  1 point
 17. Bra överlag (om nu en gammal gitarrist har nåt att komma med) såklart, Finns naturligtvis inget att anmärka på gitarrspelet men jag hade nog försökt komma fram i händelserna litet snabbare, Första delen av låten känns som ett liiiiitet för långt intro. (Men jag gillar ju inte långa introrn, som sagt. EDT: Eller vad fan skriver jag? Gitarrspelet är superbt, naturligtvis.
  1 point
 18. Jag tycker sång och gitarr funkar ihop. Men lyfta fram mer gitarr skulle bli mycket mer energi och driv. Trummorna blir lite enhanda när de är så framträdande och inte varierar.
  1 point
 19. Jag har skickat en länk nu till beatet! Skickade två filer, på den första länken var det ett litet fel på beatet!
  1 point
 20. Glad påsk! Det låter jättebra. Skön stämning. Det märks att du lagt mycket tid och energi på detta projekt. Tvärtemot vad du själv säger så gillar jag dina solon också. Låter smakfullt och passande! 👍 Riktigt bra jobbat med både framförande och produktion.
  1 point
 21. FREDAGSTIPSET: UREI 1176 är utan tvekan en av de mest uppskattade och samtidigt missförstådda kompressorerna genom tiderna. Den är med sin FET-krets både snabb och aggressiv men kan också vara väldigt mångsidig.
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...