Jump to content
Annons

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/23/2020 in all areas

  1. 1 point
    Bortsett från att det bara är lite G stämt hittepå plink så blir jag förvånad över att dom låter som dom gör. Dom kostar ca 700 i ett matchat par och preamp står den gamla och också väldigt billiga Behringer mixern för som står vid sidan av ficklampan. Ska testa lite mer seriöst (som att rikta dom rätt) när jag får tid och försöka få till nåt låtaktigt med den G stämda Levinen jag hittade på tippen. Inspelat direkt till en Hyperdeck Shuttle 2 (en SSD inspelare) och även livestreamat till vaughnlive.tv https://www.gear4music.se/sv/PA-DJ-and-belysning/SubZero-SZ90S-Pennkondensatormikrofon-Matchat-Par/18L7
  2. 1 point
    Absolut och tack. Det är lite det jag är ute efter då jag är ganska säker på att jag spelar i den lite lägre ligan men kämpar på och mickarna står åt skogen och ändå kan det låta helt ok med billiga mickar. Det kan kanske vara lite bra att veta för den som är ny på inspelning i och med att priset blir så enormt fördelaktigt och lite försumbart när det blir dags att ta tag i det på riktigt och köpa bra grejor. Det går att få betala mera för en sladd än för en av dom här. Bor ca en halvtimme från lkpg om du vill låna en för att testa och jämföra.
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.