Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/19/2020 in Posts

 1. 2 points
 2. 1 point
  Så nu har jag tränat att spela lite och det börjar att gå bättre att ha den längre ner så tack så mycket.
 3. 1 point
  Ska alltid kännas bekvämt och avslappnande att stå upp. "Tekniken" koner senare, eftersom sitta är i princip enklare. Bara att öva öva öva, precis som du för med för spelande. Stå upp mer än du sitter så blir det bra ska du se!🤟👍😎
 4. 1 point
  Gör det inte svårare än det är. Ha den lite högre så det passar ditt spelsätt. Det är viktigt att det känns bekvämt. Men jättebra att du övar på att spela stående.
 5. 1 point
  Hej allihopa. Har precis gjort en ny låt och skulle vilja få lite feedback. Det kan vara på till exempel mixningen, mastring eller melodier. Vad som helst är uppskattat! / Melker
 6. 1 point
  Välkommen till musikbranschen. Mitt råd är att släppa det. Om de inte har plagierat texten till 100% eller din text har uppenbart verkshöjd så kommer du aldrig vinna i rätten. Speciellt inte i svensk domstol. Det finns ju ett känt case när Beatles text från ”help” användes ordagrant i en reklamkampanj, och de förlorade i rätten för texten inte är originell nog. Det kommer bara kosta dig en jäkla massa tid, pengar & ångest. Dra lärdomen att branschen är full av rötägg och skriv en ny låt istället.
 7. 1 point
  Hej, Jag tycker låten är bra men det låter ju alldeles för bra! Jag saknar lite oomph, lite skit, lite tryck.. Jag tycker även att kick och snare ligger lite i vägen för rösten.. de krockar lite.. Bra jobbat annars!
 8. 1 point
  Hör lite Avicii samples i snutten samt att du har använt en nexus lead om jag inte hör helt fel, det låter iaf som ett klassiskt avicii preset i nexus2. Min magkänsla säger att du är inspirerad av hans musik? Så mitt bästa tips är precis det som joachime säger, försök att härma en låt som du gillar. Är det LEVELS du gillar, sök upp "tutorials" och "remakes" på Youtube och följ efter varje steg som personerna gör, så lär du dig sakta men säkert hur man bygger upp en låt. Om du använder FL Studio som DAW så kan jag rekommendera att kolla på "In the mix" på youtube, han har grymma tutorials på musikproduktion, för nybörjare och för mer erfarna. Jag började lära mig genom att göra remakes av andras låtar, främst Avicii eftersom det är min största inspiration. Faktum är att, även om jag har hållit på i snart 2 år nu så gör jag fortfarande remakes av andras låtar, senast förra söndagen gjorde jag en remake av en osläppt Avicii låt, jag laddade precis upp den på YT så jag kunde visa dig här på forumet(videon var för stor för att ladda upp direkt här på sidan så jag fick köra genom YT)
 9. 1 point
  Ja, det finns mycket man kan lära sig av att återskapa en låt. Förhoppningsvis märker du det om du sedan plockar upp din egen låt igen. Men, det kanske viktigaste av allt är att ha kul. Så gör det du själv känner för.
 10. 1 point
  Hej alla, jag hoppas detta är rätt forum att posta i men jag har lite låtar som jag hjärna skulle vilja veta vad andra tycker om. Låtarna Om ni lyssnar kan ni väl skriva lite om vilken ni gillade bäst och vilka ni inte gillade alls osv och varför:) Tack
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.