Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/07/2010 in File Comments

 1. 2 points
  Tja! Funkar bra som concept. Håller med Strandberg gällande pianot. Känns rätt dovt just nu, skulle behöva lite mer sting i det högre EQ banden. Prova även köra med kompressor på pianot testa dig fram lite med hur hård kompresionen ska vara, men det kan ge lite mer "hit" i själva slagen. Var inte rädd för att låta trummorna höras mer. framför allt kick och bas. Är trots allt dans musik. Bara fortsätta!
 2. 2 points
  Tjena, clatchig melodi. Dock spontant så bör du lägga på delay på pianot och ev reverb(för att få det att låta fetare). Jag hade personligen lagt kanske 2 pianon till som "layer" till lead pianot(För att få det att låta fetare återigen). Lägg gärna till lite mer percussions i början för att variera när du kör ett och samma piano intro. Det jag menar, efter ca var 15:e 20:e sek släng på en extra percussion under uppbyggnaden. Hela grund iden tycker jag är grym om du slipar på den. Och lek med effekter, jag sitter själv och leker med effekter efter flera år och får aha upplevelser nästan varje gång. Prova dig fram:) Prova delaya percussions osv det är jävligt nice! Keep it up!
 3. 1 point
  Det låter som Avicii 2009, det stinker nostalgi för mig. Om jag inte hör fel så har du till och med några av hans samples i låten. Detta är sånt som får mig att färdas tillbaka i tiden till typ 5:e klass när jag först upptäckte House.
 4. 1 point
  Gillar det. Vore nice om du kunde ändra basen i sista delen av droppet. Gå upp i passande tonart.
 5. 1 point
  Galet bra ljud!
 6. 1 point
  Låter bra! Tycker dock att låten är lite enformig, men det kanske bara är jag :). Fortsätt jobba man!
 7. 1 point
  Riktigt fet mannen =D Bra jobbat!
 8. 1 point
  Skön låt,härliga acord. make music love/djcrizz
 9. 1 point
  Fixa din sura sång och var mer noggrann med att inte klappa otajt
 10. 1 point
  Tycker att låten är ganska bra. Man känner igen sig i denna vers/refräng/melodi, vilket man ju ska göra i popmusiken. Men trummorna låter fan så illa. Vet inte vad som hänt i mixen, men nåt är fel. Sången hörs fint men i versen är det olika tonarter som krockar, refrängen stämmer bättre. Kompgitarren verkar tävla med trummorna om vem som låter värst och basen hörs knappt alls. Synd, tror att låten tjänat på att få lite luft mellan sina delar och framför allt mer tyngd i kompet. Tror du jobbat lite för lite på versen. Refrängen känns mycket mer genomarbetad, så skillnaden mellan låtdelarna blir allt för uppenbar. Men låten som helhet har potential. Det tycker jag allt.
 11. 1 point
  En av få, riktigt bra låtar jag har hört på forumet. Dessutom, bra produktion. Tack.
 12. 1 point
 13. 1 point
  Kanske öva lite på låtuppbyggnaden då låten snabbt upplevs monoton, schyst melodi dock!
 14. 1 point
  Bra jobb med leadriffet! Sköna ljud överlag och snygg kick. inte alls min smak men ändå långt ifrån plågsamt
 15. 1 point
  Skön låt. Påminner om T Rex!
 16. 1 point
  Diggar med .Får lite Bowie Vibbar ..Men ändå icke..Cool vibe helt enkelt ..:-)
 17. 1 point
  Måste säga att jag gillar rösten, mycket. Då är jag kräsen. Vem påminner den om??
 18. 1 point
  Halloj! Tack för jättefin feedback. Håller på att testa lite med bas just nu, bifogar en länk till senaste versionen. Min spontana tanke var också att basen inte skulle vara med från början men sen började jag känna att det inte fanns något annat naturligt sätt så nu ligger den med från början. Men jag kommer ändå antagligen göra om den ett par gånger så det kanske blir att den får komma in senare. https://soundcloud.com/chrismichols/the-days-bastest
 19. 1 point
  Enig i vad Ant säger. Väldigt fin sång och ett bra arr. 0:44, 1:20, 1:40 Lite hicka i låten här? (Kan vara playern?) Jag använder också syntstråkar men det är stöddigt att öppna med dem då det syntiga blir väldigt uppenbart (Om man inte har de där svindyra stråkpaketen). Kanske skippa stråkarna i introt? /J
 20. 1 point
  Helt ok låt överlag Dock lite "Klen" alltså du borde kanske lägga till lite mer bas i refrängen och kanske göra kicken lite kortare alltså att du kortar ner ljud filen! Sen skulle det nog passa bra med nån "Fill" i refrengen när du tar bort kicken i ett beat! Lycka till! //JakobAtone
 21. 1 point
  Oj! Bra hantverk i låtskrivandet. Bra kombinationer och mycket god balans mellan sångstycke/stick/refräng. Ambitionen med ståtarna i inledningen är bra, men tänk om det fanns en "naked" version med bara ett piano, och stråkar i refr? Sånginsatsen ska också ha kred - bra!
 22. 1 point
  Har svårt att höra texten dock, särskilt på verserna, vilket känns synd. Vet inte bästa sättet att lösa det på, om det är mix, arr eller framförande som behöver bearbetas. I övrigt så är det en kul låt, så jobba vidare på den!
 23. 1 point
  Attans bra låt, och röst o piano o................
 24. 1 point
  Riktigt bra, spontant känner jag att ett gitarrsolo efter andra refrängen skulle sitta som en smäck. Peter
 25. 1 point
  Riktigt nice ! Fick lite gåshud på armarna .och det är Bra det .. Tack för lyssning Borde ligga 1:a på månadens låt .. helt klart.. Bra Jobbat . Mvh Hemmpe
 26. 1 point
  Härlig atmosfär i nedda låten... jag gillar pulsen. Bra jobbat Tom.
 27. 1 point
  Fy Fan Så Bra. Vilke röst! Har du spelat in alla instrument ochså? Komplimanger. Boyd
 28. 1 point
  Låter svinbra, har inget ont att säga överhuvudtaget! Det onda står låten för själv. Satan i gatan, go låt!!!
 29. 1 point
  Smickrande associationer!
 30. 1 point
  gillar låten och plucken, älskar pluckar och det är snyggt jobbat! lätt en låt jag skulle kunna lyssna på när jag vill koppla av med några kalla!
 31. 1 point
  Oj, den var kort..! Men gjorde mig glad
 32. 1 point
 33. 1 point
  Fan va nice! Jag får värsta retro vibbar. Thumbs up.
 34. 1 point
  Får en att tänka happy-hardcore. Helt ok, kul att höra!
 35. 1 point
  Riktigt bra sväng i den här. Jag får lite väl starka associationer till Get lucky ackordmässigt, men i övrigt diggar jag den mycket!
 36. 1 point
  Angående trummorna tror jag också det kan fungera bra med ett annat slags reverb, det kan vara hur schysst som helst med rum på trummorna som i led zeppelin eller valfri 80-talsmusik. detta tyckte jag dock inte gjorde sig särskilt bra. fills är det också kul när det är, men jag tror du får jobba hårdare på dem om de ska sitta som smäck. det var inte att de var för många, utan att de inte hade en passande rytmetisering i dem enligt min åsikt. texten kan såklart vara som den är, men det är lite skillnad på olika sorters låtar. en houselåt som spelas på dansgolv ställs det kanske inga superkrav på, men just denna typ av ballad tror jag texten måste prioriteras. jag hör också att sången påminner lite av en viss typ av sångstil, men det blir liksom lite för mycket ibland tycker jag. ju mer av den typen av utsvängningar du gör desto mer noga måste du vara med att betoning alltid hamnar på rätt och och att rytmen sitter perfekt. jag har inga konkreta tips på hur du bör göra med sångljudet, men det bör låta mer naturligt iaf. eller i alla fall någonstans mellan naturligt och som det är nu. lycka till med projektet!
 37. 1 point
  Skön låt, och rolig text. Jag tycker att resebyråerna skulle slåss om att få ha den i sin reklam!
 38. 1 point
  här är en låt som jag gillar... Fattas bara grym sång.. . var har ni på gång eller vad har du tänkt dig???
 39. 1 point
  Känns som att solot skulle ligga lite längre fram i min smak, den ligger lite bakom det andra
 40. 1 point
  Bra jobbat! Både med musik och sång. Lite on the soft side för min smak, men bra musik är ju alltid bra musik. :-)
 41. 1 point
  Kanonbra låt! En konsert med låtar liknande denna skulle bli folkfest. Dock säger gitarrsolot mig inget. Där blir jag lite besviken. Kanske går att korta ner. Efter ca 3:00 strecket låter gitarrsolot mer spännande. Dvs mer som en trevlig paus. Gav den en välförtjänt 4:ra.
 42. 1 point
  Trevligt! Väldigt soft och lite dreamy.
 43. 1 point
  Jäkligt bra, speciellt med tanke på din ålder. Jag gillar speciellt att fokuser på en bra och tydlig melodi. Det är många som fastnar i mixning och formalia, men det viktigaste för att skilja sig från mängden är att ha en bra känsla för melodier. Kör på, för med din talang så kan du om ytterligare 10.000 timmar vara nästa generations Avicci! : )
 44. 1 point
  Tjena! När jag tänker tillbaka vill jag säga att mixen är snäppet bättre. Det är då trummorna om något jag tycker känns lite knasiga. Mman främst hör en crash-cymbal från trumsetet låten igenom! Gitarrerna kanske borde vara snäppet lägre också.
 45. 1 point
  inge proffs, men tycker det låter väldigt bra...
 46. 1 point
  Inte för att vara sån men bör det inte vara "Never LEAVE the truth behind"? Förstår inte ens vad Never let the truth behind betyder..
 47. 1 point
  This is how you do it.if it works for sensation its works everywhere.its like i always say its all about the hooks and storys.if you want to be like the best think like the best and dont fallow the rest.
 48. 1 point
  Jag tycker du fått till ett bra material, det behövs lite fin slipning som du får räkna med tid och framför allt en känsla att det känns rätt. Basen kan du ändra med basens channel settings, där du skruva ner " vågorna" öka dom, förlänga etc. Du lägger väl alla ljud i mixen? Där väljer du ParameticEQ 2. skruvar ner första siffran till noll. Där kan prova dig fram till det ljud du vill ha. Du kan prova att välja en annan bas om du inte är nöjd.Det tar lång tid att lära sig göra bra elektronisk musik där musik programmet tar många månader att lära sig. Bra jobbat! Gurre H
 49. 1 point
  <<jävligt snyggt måste jag säga.. farligt&nytt.. kanske skippa den Latina delen. (det som knöt för mig). kanske prova med svenskt där... All respeKt.
 50. 1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.