Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/12/2020 in all areas

 1. Kul att ni gillar det. Skulle precis redigera menyalternativet så det blir lättare att hitta rätt i mobilen 👍 Så det är löst alldeles strax.
  2 points
 2. Det ser väldigt bra ut! Funkar bra allt via datorn men i mobilen hittar jag inte forumöversikten? När jag i menyn enligt bild trycker på Studio forum så kommer bara topplista upp?
  2 points
 3. Hej! Lite senare än beräknat är vi tillbaka. Fortfarande är det lite småsaker som återstår, men det är inget som hindrar från att öppna upp. Nyheterna är ganska många, alltifrån lite uppfräschat utseende med nytt utseende på artiklar, till optimeringar under huven.
  2 points
 4. Vi såg just på presentationen av de nya Macarna med M1-chip som gör oss mycket nyfikna på hur de presterar. När Logic Pro X och Final Cut Pro X visades upp i sina uppdaterade versioner på nya M1-chipet så var det bara det att de inte längre hette så. Av vad det verkar så har Apple valt bort X, och kallar numera apparna kort och gott för Logic Pro och Final Cut Pro. Vi uppfattade inget om när apparna kommer släppas, men en gissning är att de kommer ungefär där de nya datorerna släpps, det vill säga den 17 november. Se eventet: https://www.apple.com/apple-events/novemb
  1 point
 5. Håller med @slejnard Håller på att bekanta mig just nu men första intrycket är att det är lite joxigt att hitta just forumtrådarna. Utöver det tycker jag att det vart snyggt. Vänligen, CHAE
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.