Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/12/2020 in all areas

  1. 1 point
    Kan bara hålla med 100% i allt du skriver. Inspelningstekniken idag med alla "fantastiska" pluggar leder oss fram till att allting låter i princip likadant ljudmässigt. Om man lyssnar på gamla vinylskivor från 70 och 80 tal, så hör man att olika ljudtekniker, olika producenter har satt sin personliga prägel på inspelningarna. Många av dom inspelningarna skulle inte hålla måttet med dagens sätt att mäta och tänka. Men det var personligt, och man kunde ha favoriter, inte bara i musiken, utan också i "soundet". Man får bara hoppas att den fantastiska tekniken som finns tillgänglig idag, inte överskuggar den personliga "touchen" på musiken, oavsett genre. Det behöver inte vara "perfekt" för att låta bra.
  2. 1 point
    Avicii gjorde ju fantastisk musik, fast det är ett ganska svårt val det här😅. Blir nog KRK Rokit 5, billiga och bra (hoppas jag).
  3. 1 point
    Hejsan! Kör själv på ett par KRK Rokit5. Nöjd med dessa, men har ej heller ägt några andra. Men tycker dom gett en bra ljudbild och inhyrd allt för mjt bas. Tog mig ett tag att lägga mig "lyssna" på monitorer och att inte ha lyssningen son ert par vanliga högtalare🙄. Kör även på Scarlett 2i2, innan hade jag Firebox från Presonus. Rätt ok, men denna finns ej driven via usb utan en firewire kabel. Lite mer instabil..
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.