Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/10/2020 in all areas

  1. 1 point
    Det beror helt på hur länge du aktivt producerat musik? Det kanske är en på miljonen som får till en världshit första året, utan musikalisk bakgrund? Du har troligtvis inte neutrala högtalare/hörlurar eftersom, precis som @Carl Nord sa, mixen lutar för mycket åt mid/hi. Resultatet är tyvärr en obalanserad mix, utan bas, som är jobbig att lyssna på. Jag gissar att du har för mycket basåtergivning där du sitter och producerar. Dessutom! Roten för din låt ligger i C. Ska du ha en sub i den oktaven hamnar den på ~33 hz vilket är en alldeles för låg frekvens för att uppfattas som fet eller tydlig. Det är inte många system som ens återger 33 hz (förutom over-ear hörlurar). Ta låtstarten t ex. Den börjar med en sub i C1 och är knappt hörbar för mig. Därefter kommer ett #G som jag hör väldigt tydligt. Därefter ett C1 (som försvinner) osv. Ska du ha sub på det här viset producerar du förslagsvis nästa låt i roten G för att få en bättre fördelning av frekvenserna.
  2. 1 point
    JAAA! Bra ide! Det är säkerligen inte många kanaler som kommer behöva fasvändas så då kan jag se till att ha några hål i patchen dedikerade för det fram tills den dagen jag faktiskt lämnar in limpa efter limpa för att fixa till modden ! Kommer funka kanon! Tack!
  3. 1 point
    Jag är väl inte direkt specialiserad på country men har lyssnat en del på modern popcountry (typ Keith Urban). Här är en låt jag gjorde för några år sedan. Inte modern popcountry i det här fallet, men ändå. Jag kan gärna lyssna på din låt om du vill. Hör av dig isåfall!
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.