Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/14/2020 in all areas

 1. 3 points
  Grattis till vinnarna OCH till Slejnard, välkommen till bottenskrapet 😉
 2. 2 points
  Grymt jobbat, ni som skickade in och deltog i tävlingen! Riktigt skoj att höra bidragen. Det bidrog i alla fall till min julstämning 🎄 Tack också till Jon som har styrt upp det här! På allvar är det trådar och tävlingar som denna som bara får mig att älska den här sajten. Det här får vi arrangera igen, och samtidigt titta på hur vi kan göra det lite bättre och kanske mer rättvist. Håll utkik lite längre fram i vår! Grattis igen och ha en skön vecka, alla!
 3. 1 point
  Nästa tävling, kör på jury istället tycker jag.
 4. 1 point
  Tack från mig också. Lyckades inte riktigt hänga med ettan och tvåan på slutet. Visste inte att låtarna skulle vara ”anonyma” men håller med om att fler bidrag förtjänade mer poäng. Mvh Andsowhy (Christmas Time)
 5. 1 point
  Grattis Wolfp3 och Mixamannen, och även till anonyme tredjepristagaren! Jag som innerligt hatar jullåtar lyssnade ändå igenom samtliga bidrag ett par vändor. Flera av låtarna var betydligt bättre än det som spelades på radion hela december.
 6. 1 point
  Kul att vinna med min första ”färdiga” låt som handlar om en familjefar som är avundsjuk på tomten som får se all julglädje medan han köper tidningen. Men han får sin revansch som tomtemors leksak😂 Massor av bra och lyssningsvärda låtar i festivalen! Grattis till oss alla som fick åtminstone en låt färdigställd!
 7. 1 point
  Grattis! 🥳 och grattis till vinnaren! Jag kom bland bottenskrapet med hela en röst. Kul att vara med ändå. Utmaning att försöka sig på en julsång
 8. 1 point
  Studiofestival #46 är avgjord och vinnarna är korade. Vi på Studio tackar samtliga medlemmar för ett fantastiskt engagemang. Det har varit ett sant nöje att lyssna. Vinnare är: 1. Goodwifes Toy 2. Jag kommer hem till jul 3. Christmas time Stort tack till Fitzpatrick som bidragit med vinsterna. 1:a pris – UA Arrow Värde: 5 550 kr 2:a pris – 1 Par Kali LP-6 Värde: 4 100 kr 3:e pris – 1st Nektar GX49 Värde: 1 050 kr Nästa studiofestival berikas med temat "Årets sommarplåga" där upplägget kommer att vara lite annorlunda, med bland annat ett nytt röstningsystem, troligtvis helt bestående av en jurygrupp istället för medlemsröster. Mer information om detta lite senare i vår.
 9. 1 point
  Först och främst; Bra och enkel artikel Jon! Straight to the point! För att svara dig ONSatan, så tänker jag så här. Ian Shephard, en erfaren mastringsrekniker som ligger bakom tjänsten Loudness Penalty, har skrivit mycket om Loudness på sin blogg. Väl värt att läsa om man gillar att nörda ner sig. Han skriver i en post att han tycker att, även om Integrated är viktigt, så är det viktigare att ha koll på att inget blir starkare än -9dB Short Term. Att vill man bara tänka på en enda siffra så är det den. Och att limiter är satt på -1dB True Peak. Så Integrated KAN absolut bli en liten bit från -14. Sen kanske man inte vill att det drar iväg allt för mycket. Om det inte har ändrats så är det väl fortfarande så att alla streamingtjänster SÄNKER om det är för högt, men inte alla HÖJER om det är för lågt.
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.