Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/04/2019 in all areas

 1. 2 points
  Spelar du i band eller som soloartist och vill spela in egna demos? Eller vill du göra helt färdiga produktioner för att släppa på den uppsjö av streamingtjänster som nu finns? Oavsett vad så finns det ingen ursäkt att inte skaffa dig en egen inspelningsstudio för att spela in dina mästerverk. I veckans video går jag igenom hur jag med hjälp av billig utrustning och en smula kreativa lösningar spelade in och mixade en rocklåt av det lite hårdare slaget. Allt detta för under 2 500 kr. Hoppa över ett par krogrundor och några uteluncher så har du en fullgod hemstudio att komma igång med. Ulf Blomberg Producer & Audio engineer +46709184758 | www.hoborec.com Till HoboRecs bloggsida på Studio Se fler video-bloggar på Studio från april 2017 och tidigare här
 2. 1 point
  Du får väl prova lite demos. Dom flesta kan man prova en månad. Studio one 4, senate reason, själv kör jag Cubase10. Cubase har väl inte direkt jättebra medföljande ljud men däremot så är editeringsmöjligheterna ganska svårslagna tror jag.
 3. 1 point
  I en tävling där låten ska beröra ett ämne är såklart texten superviktig. I övrigt lyssnar man ju på de element som finns varefter de presenteras och hur. I en låt är en melodi framträdande, i en annan är ett groove framträdande. I en acapella är det svårt att inte lyssna på orden.
 4. 1 point
  Konstigt! Men hade senast igår desamma problem med mitt Scarlett, 2i2. Det son läste var att dra ur kabeln till ljudkortet. Starta datorn, vänta tills datorn är klar. In med kabeln och starta mitt DAW som är Cubase. Annat alternativ är att ominstallera. Radera ALLA mappar/filer som har med ditt ljudkort att göra. Starta om datorn och med ljudkortet icke inkopplat innan återinstallation...
 5. 0 points
  Japp på forat! Men jag misstänker att han är död Inte svarat på pm på FB eller synts till där på jättelänge
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.