Jump to content

Leaderboard

 1. Studio.se

  Studio.se

  Medlem


  • Points

   2

  • Content Count

   308


 2. Grimberg

  Grimberg

  Medlem


  • Points

   2

  • Content Count

   5


 3. mixamannen

  mixamannen

  Medlem


  • Points

   1

  • Content Count

   748


 4. Evil_E

  Evil_E

  Medlem


  • Points

   1

  • Content Count

   128


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/24/2019 in all areas

 1. Tack alla fyra för snabba svar! Jag rotade upp ett halvgammalt tascam US-122mk2 ljudkort från källaren och lyckades googla hem drivrutiner till det, och vips så var latencyn borta (=ej längre hörbar). Så ni hade rätt, ljudkortet var boven!
  2 points
 2. För några dagar sedan hade vi ett par intensiva planeringsdagar där vi diskuterade och satte en plan på vad vi vill göra med Studio nu och framöver. Vi har dialog med flera skribenter och bloggare vilka kommer att börja skriva innehåll. Under tiden jobbar vi mycket ”bakom kulisserna” med tekniska lösningar av olika slag. Eftersom vi tycker det är både viktigt och roligt att bygga framtiden för Studio tillsammans med dig som besökare, forummedlem och samarbetspartner så vill vi uppmana till att dela dina tankar och förslag. Studio är en gemenskap där vi alla är med! Här nedan nämner v
  1 point
 3. @Grimberg Jag gissar på ljudkortet, om du har möjlighet se om du kan låna ett ljudkort för att säkerställa att det är ljudkortet, men ett dedikerat ljudkort och i/O buffer size på 64 eller 32 så bör du komma ner till eller under 10ms i roundtrip, och då bör du inte uppleva någon latens.
  1 point
 4. Gissar på ljudkortet.....eller om det blir nåt med den optiska överföringen till din förstärkare.....köp ett billigt ljudkort! :-)
  1 point
 5. Uppdaterat 190911 Äntligen är det dags! Nu på torsdag den 26 september tar vi tillfälligt ner forumet för att lägga upp nya startsidan för Studio. Uppdateringar utöver det vi skrev i första inlägget: Studio.se (startsidan) Nyheter, tips, guider, bloggar och videor Redan sedan ett par månader tillbaka så har vi publicerat nyheter av naturliga skäl endast under ”Nyheter från Studio” på forumet, och på Facebook i form av tillverkarnas pressreleaser, och kommer göra detta löpande, och vårt mål framöver är också att även låta företagen själva lägga in sina nyheter. Från och med d
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...