Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/18/2019 in all areas

  1. 1 point
    PRESSRELEASE PO-137 Rick and Morty edition - a vocal synthesizer and sequencer with built-in microphone for 8 different voice character sampling, all voiced by justin roiland. Read more here: https://teenage.engineering/store
  2. 1 point
    Jag kan inte se studios forum överhuvudtaget med en äldre Chrome och os x mountainlion på en av mina datorer. Tror det beror på det där html 5 eller vad det heter som ska ersätta flash då den klagar över att sakerna är för gamla. Det kanske är ett liknande fenomen/problem som ditt även fast du har nyare grejor. Det här är det enda stället som krånglar med sånt med den datorn.
  3. 1 point
    Nä, jag skulle bli förvånad om en billig mätmick visade sig vara dyr... Tror du menade att "en enkel mätmick är inte dyr", eller?! Det hade förstås varit intressant att genomföra en mätning i rummet, men jag har ingen som helst aning om hur jag ska gå tillväga, hur jag ska tolka resultatet jag får fram och vad jag sedan ska göra med det. Men det kanske är hur simpelt som helst att genomföra en sådan mätning i rummet?!
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.