Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/20/2019 in all areas

 1. 1 point
  Så där ja, nu fick jag igång datorn. Bytte moderkort, så nu är det bara att börja spela in igen. Ska kolla hur mycket ramminne som används när jag kör det mesta jag brukar. Då får jag se om jag behöver köpa mer minne. Tack så mycket alla för alla tips, råd och hjälp.
 2. 1 point
  Prova att ladda ner Ubuntu och starta på en cd-skiva. Obs installera inte. Funkar det då är det mjukvarufel. https://www.ubuntu.com/download/desktop
 3. 1 point
  Nu finns den på Spotify, iTunes och andra ställen Lyssna gärna och om ni gillar den, sprid vidare
 4. 1 point
  Oftast mycket dumt att göra generellt - om programmet kan konvertera on the fly så får man smått garanterat artefakter i ljudet, och kan det inte det så måste allt konverteras om till nya formatet. Vilket kan leda till artefakter. Dock av frågan så klurar jag på om det kan tänka sig vara så att du vill göra pitch-effekter med trummorna? I så fall är det tveklöst bästa metoden. Blir fortfarande meckigt, men det finns tillfällen - exempelvis när man vill sänka något extremt mycket utan att förlora övertoner - som det hipp som happ blir en bra idé istället. Att mixa allt i mycket högre upplösning och sen sänka till 44 eller 48 vid mastering är inte dumt heller. Visst kommer allt över 22KHz försvinna, men mixarna kan få mycket högre luftighet och precision på ett mycket mer naturligt sätt när signalerna får blandas mer obehindrat.
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.