Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/12/2019 in all areas

 1. 2 points
  Snyggt! Mer synt till folket....
 2. 1 point
  Gjorde en smäktande ballad inspirerad av vår resa till Thailand. Stort tack till Neosus som hjälpte mig med trummor Hoppas ni gillar den. Tar all möjlig feedback på både framförande mix och arr:
 3. 1 point
  Jaha okej ska tanka ned den och se vad jag tycker om den.
 4. 1 point
  Ska bli kul att höra den nya mixen sedan. Väntar med kommentarer om mixen tills den ny är uppe. Tycket att det är en helt ok mix just nu dock. edit /En bra mix till och med. Gillar det lunkande tempot i låten, men en shaker eller något som drar upp lite i fart här och där skulle vara nice. Eller kanske bara en ride med lite mera ping i under refrängen. Det är ju en snygg ride där nu men undrar om en lite fulare ride med mera ping i skulle passa bättre ändå. Och gitarrsolot var ju en tråkig historia i sig för jag kan bara konstatera att du gör det mycket bättre än jag skulle kunna göra. DUMMA DIG...tihi! Du har små engenheter som man skulle kunna uppfatta som "missar" men som ju faktiskt är en snygg frasering där du växlar mellan driv och häng i samma solo. Gillar man inte den typen av gitarrsolon så tycker man nog att det låter svajigt. Men om man, som jag, tycker att det är viktigt med en unik frasering och en solist som inte är metronomskadad så är det en fröjd för örat istället. Försöker komma på någon gitarrist att jämföra det solot med, men går bet. Så det är ju en ganska så unik solostil även om den är tungt och säkert förankrad i musiken.
 5. 1 point
  Låter bra, men tycker super saw:en kan sluta helt vid 2:04. Låter snyggare om den inte följer med in i breaket, använd någon effekt istället om du vill brygga mer? Typ samma sak i outrot
 6. 1 point
  Bra jobbat, finns inte så mycket mer att säga än att det låter bättre och bättre för varje låt som släpps och det är precis så det ska vara! Nu är jag inte den bästa på att ge kritik på vad som kan förbättras så det lämnar jag över åt någon annan. Bra arrangering av låten! ?
 7. 1 point
  Låter bra, skön känsla i låten. ? Jag skulle nog vilja ha den i ett lite snabbare tempo? Kanske +10-20 bpm, så det blir lite mer driv i den, även om det ska vara en långsam låt. Men, skön låt.
 8. 1 point
  Härligt! Ska bli kul o höra!
 9. 1 point
  Chill som fan! Inte ett jättefan av sången dock. Men låten va cool. Bra jobbat!
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...