Jump to content

Leaderboard

 1. hellfog

  hellfog

  Medlem


  • Points

   2

  • Content Count

   1,817


 2. Die Hard

  Die Hard

  Medlem


  • Points

   2

  • Content Count

   5,197


 3. Jayway

  Jayway

  Medlem


  • Points

   1

  • Content Count

   394


 4. Vesuvius

  Vesuvius

  Medlem


  • Points

   1

  • Content Count

   236


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/14/2018 in all areas

 1. Det här inte Melodifestivalen, utan ett ställe alla ska får vara med på. Att man får genomlida låtar man inte gillar hör till, det bara är så.
  2 points
 2. ”Dumheter” är kanske att ta i om målet med tråden är att vi ska hitta något gemensamt. Jag tolkar frågan ungefär så här: - Hade velat spela in en mandolin också, men hade ingen och känner ingen som har en. - Hade velat lägga spela in live-maracas men fick nöja mig med en VST pga lokalbrist - Kom i efterhand på att jag borde ha lagt trummorna innnan basen. Hade inte tid att göra om hela projektet. - Hade gärna fått låten mastrad professionellt men hade inte pengarna. - Tänkte lägga fler körer men hann inte innan deadline. Något i den stilen.
  1 point
 3. Dessa frågor är rena dumheterna. "3. Hade du velat göra något annorlunda?" Varför gjorde man inte det då?
  1 point
 4. Agreed. Det finns mycket som man kanske hade velat göra annorlunda här och nu men inte kunnat. Det är sånt man lär sig av till nästa gång, där man kanske om inte annat har hittat nån som kan genomföra det :-)
  0 points
 5. Lika bra att jag säger det vi alla tänker. Tema ’melankoliskt instrumentellt piano’ känns givet? Skämt åsido. Kul intiativ! Jag följer gärna tråden.
  0 points
 6. Ser ok ut. Jag tror inte 4-minuters begränsningen är nödvändig. Kanske 5-6 minuter räcker som begränsning för att slippa halvtimmeskompositioner. Men de flesta hamnar förmodligen mellan 3 och 5 minuter gissar jag. Låttext tycker jag känns viktigare än frågorna för att avgöra en låts kvalite när man röstar. Jag har fått uppfattningen att lyrik är något som av många uppfattas som utmanande, och ansträngningen bör därför visualiseras i textform. Jag brukar vid Mello ha på textning på vilket ofta ger ett annat intryck på mig än om jag bara tittar och lyssnar på ett glassigt, effektfyllt framt
  0 points
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...