Jump to content
Annons

CombinationENT

Medlem
  • Antal inlägg

    41
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

4 Neutralt

Senaste profilbesökare

3 263 profilvisningar
  1. Mailen har isåfall kommit i skräppost, svarar såklart på allt jag ser om ni skickar till CombinationENT@live.com Brukar inte vara inne här så ofta så jag ber om ursäkt om jag är seg på att svara här!
  2. Söker samarbeten med producenter, sångerskor/sångare, rappare & musiker från alla möjliga olika genres! Är du sugen så hojta! Soundcloud Länk: https://soundcloud.com/combinationent Spotify: Wallin – Unfold (Her Pain) Stay Up! Wallin Combination ENT
  3. Tråden är fortfarande aktuell om det finns några producenter där ute 🙂
  4. Om ni är sugna så kan ni skicka era grejer till: CombinationENT@live.com
  5. I full rulle med att jobba på mitt debut album! Söker därför både en grym sångare och sångerska! Tror du att du är någon av dom jag söker? Hojta till och skicka material om ni har! Combination ENT's Soundcloud: https://soundcloud.com/combinationent Combination ENT's Facebook: http://www.facebook....onentertainment Stay Up!
  6. Tack alla, fått in en del beats, skicka gärna mer om ni har =)
  7. Såhär tänkte jag: Om du gillar något/delar något så kommer fler folk att komma i kontakt med det, om dina vänner ser att du gillar något kommer dom bli intresserade och kolla vad det är för något. Om vi säger att en person gillar våran Facebook sida och delar med sig av den, kommer den personens vänner att komma i kontakt med det. Om jag sedan gör samma sak, blir det en win-win situation! Självklart är det ju bra om personen DIGGAR musiken man delar/gillar på Fb.
  8. Hej! Tänkte kolla om folk kan gilla oss på facebook så vi får ut låtarna lite bättre! Självklart kommer vi gilla tillbaka eran facebook sida och dela med oss av era låtar! Här är våran: http://www.facebook.com/combinationentertainment Gilla våran å länka eran här i tråden så gillar vi tillbaka! 🙂
  9. Fortsätt länka era beats om ni är sugna! Letar mer än ett samarbete så!
×
×
  • Skapa ny...