Jump to content
Annons

jhm

Medlem
  • Antal inlägg

    61
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

3 Neutralt

Om jhm

  • Födelsedag 1952-07-27

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Laholm

Senaste profilbesökare

5 413 profilvisningar
  1. Jo, det stämmer att det är några klick här och där. Försökte få bort det, hoppades att masteringen skulle ta bort det...
  2. Förlåt, det är förvirrande att jag har en gammal låt liggande i min signatur (Madame Zelda). Den låt som jag har gjort med AI-sång ligger som en länk till Spotify i mitt meddelande. (Ska ta bort den gamla låten, tror jag.)
  3. Det finns flera sidor på nätet som gör om en skriven text till en speakerröst. Minns inte nu vilken jag använde. Men det kostar, förstås. Sedan har jag fått jobba med materialet - ändra tempo, både göra den snabbare och långsammare ibland. Dessutom ändra pitch på några ställen.
  4. Låten är genomarbetad, texten har jag skrivit själv och jag tänkte lägga på egen sång/rap. Men så provade jag på skoj att göra det med en AI-genererad röst och resultatet blev så bra att jag valde att behålla det! Jag tycker att det funkar - tack vare att det är en text med ett budskap. Eller...? open.spotify.com/album/465PHBO9yILqrJLKCrUe7p?utm_campaign=website&utm_medium=Email+&utm_source=SendGrid
  5. Och det är ju kul med oväntade blandningar av musikstilar...
  6. Jag tror man sticker ut bättre och tränger genom bruset lättare om man specialiserar sig. Det betyder i så fall att jag ska göra musik under olika artistnamn. Det är bara om man är superkänd som man kan roa sig med olika genrer och ändå nå publik. Jag gör RnB och Indierock (tror jag). Ibland är det i samma genre engelska texter, ibland svenska men så länge man lanserar sig bara i Sverige så ska väl det inte spela någon roll.
  7. Jag gör låtar i många olika genrer. Är det förvirrande för mina fans? Vad är detta för genre t.ex.?
  8. Bara för att man fått en kraftfull förstärkare och ett mixerbord att leka med så är man ingen ljudtekniker. Som sagt, alltför ofta är det fel människa bakom spakarna som förstör hela musikupplevelsen.
  9. Är det fler än jag som upplever alltför ofta att den som mixar har dragit på basfrekvenserna för mycket i PA-anläggningen? Det kan gälla både live-framträdanden och uppspelning av inspelad musik. Visst är det häftigt med mycket bas men att dra på så mycket så att inte högtalarna pallar är amatörmässigt. Ett proffs strävar efter en balanserad ljudbild. Som gammal ljudtekniker så det har varit så störande för mig att jag ibland tvingats lämna lokalen. Hur ska man kunna få stopp på detta ofog? Morgan
  10. Är Malmö Sveriges coolaste stad? Jag är ingen sångare - men kanske sådan här prat/sång funkar?
  11. Jamenvisst, jag är intresserad! För tillfället är jag hårt engagerad i annat men jag återkommer!
  12. Men visst, gärna det, tack. I alla fall nå´t.
  13. Jag gillar att göra musik, har ingen tid att marknadsföra den men har gott om pengar. Du är en amatör som vet hur man får många likes, du hittar kanaler och har idéer om styling etc. Vi gör en deal där du får ersättning för tiden.
×
×
  • Skapa ny...