Jump to content
Sign in to follow this  
Carl Lofgren

Fransk trummaskin med smak för dansmusik

Recommended Posts

Spark EDM är den tredje specialversionen av trummaskinen Spark. Tidigare släpp har fokuserat på Dubstep och gamla klassiska trummaskiner, och i den här versionen är det trummor skräddarsydda för dansgolvet som gäller.

Mjukvaran består av 30 produktionsfärdiga trumkits för stilar som Progressive House, Tech House, Minimal, Techno och Dubstep. Med varje trumkit följer det även med ett stort antal förprogrammerade rytmer, som du kan använda rätt av eller anpassa till dina låtar.

Trumljuden kan behandlas med en ett väl tilltaget utbud av effekter, som bland annat multibands kompressor, sub generator, destroyer, bit crusher, plate reverb och eko.

En av de häftigaste funktionerna är dock de inbyggda live-effekterna som låter användaren enkelt styra effekter som filter, looper och slicer i realtid.

Spark EDM kostar 895 kronor och kräver inte att du har Spark sedan tidigare. Är du redan en ägare av fullversionen av Spark, kan man köpa till Spark EDM som ett expansionspaket för ungefär 240 kronor.

Tillverkare: Arturia (www.arturia.com).

Kontakt: EM Nordic (www.emnordic.se).

Klicka här för att visa nyhetsartikel

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.