Jump to content
Sign in to follow this  
johnnyM

var köpa velcro/kardborre till pedalbord?

Recommended Posts

Tänkte bygga mig ett litet pedalbord av en vanlig skärbräda för att kunna släpa runt grejorna lättare. Var får jag tag i kardborre/velcro som är stark nog? Vill kunna lyfta och bära i handtaget på ena kortsidan utan att något ramlar av. Funkar Claes Ohlosson?

Har också sett att vissa kör med någon form av matta över hela ytan i stället för den mjuka delen av velcron. Någon som har erfarenhet och tankar kring det?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Här också 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det finns ett annat alternativ för den som gillar att trixa lite, och vill försäkra som om att pedalerna verkligen sitter fast.

Köp en cykelkedja för standardcyklar (obs, viktigt, kedjor för mtb:s och racercyklar är mycket tunnare/mindre länkar) och en kedjebrytare. Tryck ut nitarna ur kedjan.

Vipps har man en massa "dubbelbrickor". Skruva loss skruvarna till bottenplattan till pedalen, lägg dit en länk och skruva tillbaka igen. Sen skruvar man ytterligare en skruv genom den delen av länken som sticker ut, ner i pedalbordet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Köp inget "musik kardborreband". Då betalar du 100 kr för något som kostar 5 kronor på biltema eller i en valfri tygaffär. Jag köpte velcro för 40kr metern i en tygaffär för ett tag sedan. Det räcker ett tag 🙂 Tips också, skruva fast velcrobitarna i skärbrädan, så lossar inte dem iaf.

  • Gilla 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.